PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ljudi pomagajte (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4878)

Jozha 04.06.2003. 09:12

Ljudi pomagajte

imam jedan mlogo velik problem.otvoren je jedan dućan u slavonskom brodu a kasa mora koristit email za slanje prometa.e sad.ljudi koji tamo rade su prvi put u životu vidli komp ka sam ga ja donio.
ajte molim vas ako ima neka dobra duša u brodu kja bi uz neku novčanu naknadu htjela odradit pola sata posla i čovjeka držat za ruku dok šalje mail ja bih bijo jako zahvalan.

ako ima neko za nek me pinga na 098/737144

greg SE 04.06.2003. 09:41

pa jel im nemozes to lefonski objasnit ono korak po korak....sluzbama za korisnike upali....
da je blize oso bi ja ali sumljam da bi "novcana naknada" bila dovoljna da plati lozu i koju cugu tamo :D

Jozha 04.06.2003. 10:01

nema pomoči.bijo sam u subotu u tupio 3 sata,jučer telefonski 2 sata,danas ujutro 2 sata i nema pomoči.em tip nezna engleski,em nemaju pojma šta je to klik mišem.ništa

Stipe 04.06.2003. 13:53

Ljepo kažeš njima da si nađu nekog u Brodu :D .Savjeti za traženje:nek posjete prvu birtiju,pitaju tko zna i ja se kladim da njih 0.2% zna i tako od birtije do birtije i nać će nekog....
Pa ne zar oni ne poznaju nekog tko zna

Jozha 04.06.2003. 13:59

ma neznaju.a nebi htio dobit nekog ko će napisat format c: i sjebat sve.ovako barem znam koji mu je nick :D

greg SE 04.06.2003. 16:19

Citiraj:

Originally posted by Jozha
ma neznaju.a nebi htio dobit nekog ko će napisat format c: i sjebat sve.ovako barem znam koji mu je nick :D
lijepo reci ljudima da im strucna pomoc kosta 300 kn i da za to dobiju cijelodnevno tupljenje/objasnjavanje i dolazim :D

Jozha 04.06.2003. 16:43

Ako je u paketu 5 dana po pola sata vremena ondak je dogovoreno! Radno vrijeme od 19:45 do 20:15

greg SE 04.06.2003. 22:19

Citiraj:

Originally posted by Jozha
Ako je u paketu 5 dana po pola sata vremena ondak je dogovoreno! Radno vrijeme od 19:45 do 20:15
u tom slcaju mroas trazit drugu zrtvu, SB mi nije bas toliko blizu da bi isao tamo svaki dan :)

Fbr1 29.06.2003. 07:14

Jozha AMD ne vodi u propast nego VIA i njeni glupi chipseti a AMD jedino pati od malo većeg zagrijavanja (što nije čudo jer nema poklopac na jezgri kao Intel iako to nije jedini razlog) inače je super, jedino što vodi do propasti i patnje je Intel kojeg AMD :rambo: debelo dere.

Inače nemam ništa protiv Intel-a dobar je, samo protiv kapitalističkog Britney spears stupidnog Microsofta, VIA i njima slični.:grrr:

P.S: Skini zakrpu za matičnu s interneta ako imaš plavi ekran :clap:

tor 29.06.2003. 19:13

Citiraj:

Originally posted by Fbr1
Jozha AMD ne vodi u propast nego VIA i njeni glupi chipseti a AMD jedino pati od malo većeg zagrijavanja (što nije čudo jer nema poklopac na jezgri kao Intel iako to nije jedini razlog) inače je super, jedino što vodi do propasti i patnje je Intel kojeg AMD :rambo: debelo dere.

Inače nemam ništa protiv Intel-a dobar je, samo protiv kapitalističkog Britney spears stupidnog Microsofta, VIA i njima slični.:grrr:

P.S: Skini zakrpu za matičnu s interneta ako imaš plavi ekran :clap:

he, he previše pive a?:beer:

Stipe 29.06.2003. 19:17

Citiraj:

Originally posted by tor
he, he previše pive a?:beer:
Uistinu ovaj gsn me sve više inenađuje time koliko pije a što je najgore kad dođe kući još tuče ženu i djecu:D :D

tor 29.06.2003. 19:30

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Uistinu ovaj gsn me sve više inenađuje time koliko pije a što je najgore kad dođe kući još tuče ženu i djecu:D :D
Pa vidiš i da je pisajuči nadimak pobrkao lončiće. Ko zna što je htio -fabrika:D
Nohardfilings, iconli zajebancija:beer:

Fbr1 02.07.2003. 15:05

Vjerovatno ništa samo komentiram Jožinu poeziju.

Tor da nisi ti nešto zbrčka u vezi nadimka, naprimjer TUR umjesto TOR.

Nohardfilings, iconli zajebancija :clap:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:15.