![]() |
povećanje brzine hladnjaka
kako mogu povećati brzinu glaciatech GT-F1 8015 hladnjaka: stoopid
|
nikako :smoke:
|
a koja je razliak između običnog ventilatora od 20 i do 80 kn
|
U protoku zraka, obliku lopatica, brzini vrtnje, kvaliteti plastike, razini buke, itd. i to razlikuje ventilatore. No, ne treba značiti da je ventilator od npr. 80 kn u svakom pogledu bolji nego neki za npr. 30 kn, čak dapače ima poprilično jeftinih ventilatora koji su bolji od skupljih :)
Što se tiče ubrzavanja venta, mogao bi ga ubrzati ako bi ga spojio na 24V a mislim da bi ti za trebao onaj stari AT konektor za napajanje... To bi ti bio jedini način da ga ubrzaš, tj. povećanje napona. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino ćeš ga morati češće čistiti ;) Samo je bed ako imaš manju braću ili sestre,da ne guraju prste kod u ventilatore. |
Citiraj:
nemam mlađahnu braću.....niti sestru.....onda ću ga držati otvorenim......a ako mu obadvije bočne strane otvorim......hoće li onda biti problema |
Neće... Možeš ga i bez kućišta koristit, heh... :D
|
Pa gledaj, kao što sam prije rekao, neće mu biti ništa, osim što će se nakupiti više prašine u manje vremena ;)
Najbolje bi ti bilo držati samo lijevu stranu otvorenu, ne zato što bi se nešto dogodilo kompu kad bi obje bočne bile skinute nego estetski bolje izgleda,a skinuta desna bočna stranica ne smanjuje previše temperature. |
Citiraj:
|
Citiraj:
danas sam ga držao otvorenim i temperatura grafe je bila 51 C..sad je zatvoren i s 2 dodatna venta u kućištu temperatura grafe je 57 C...dok ne nabavim neko bolje hlađenje na grafi(može preporuka iz linksa ili ve-mila do 150 kn) bit će otvoreno |
57C nije velika temperatura...
|
Citiraj:
57 C pri 0 opterećenjem....pa je previsoko: bonker : |
Koji je to točno cooler de link!
|
Citiraj:
ako misliš na grafičkoj--onda je stock ako misliš na ovaj kojem sam htio povećat brzinu onda http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=hladnjaci pod hladnjaci za grafičke kartice prvi po rdu |
Citiraj:
|
Imas u formelu za 145kn zalman vf700 al-cu...
http://www.pc-shop.hr/proizvodi2.asp?Kat=A07 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:54. |