![]() |
GF4 oc
Imam Gainward GF4 Ti4200 64mb, ne ide iznad 300/600. Kaj sam napravio? Prvo stavio Arctic Silver 3 na cip a onda sam uzeo 2 heatsinka od VGA ventilatora, prepilio ih na 8 komada, stavio na njih termovodljivo ljepilo i zakeljio po jedan na svaku memoriju.
Sad mogu vrtit GF4 na 315/630 a brijem da ide i vise. Eto. Zasluzujem pifu. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
za trud :beer:
da jos stavis neki 8cm ventilator da puse po memoriji mozda bih jos izvukao koji mhz:gringo: |
Re: GF4 oc
Citiraj:
Svaka ti dala.... zasluzujes :beer: |
E jebemu, jezgra ne ide dalje od 305mhz. Al dobro, memorija ide do 650, barem zasad.
|
Citiraj:
imam tih malih pasivaca izrezanih, samo ih treba lijepit :) nemogu iz ove svoje puno izvuuc vise ali sta das-das...najvise me jebe vrrrlo glupav pasivac na GPU-u, nemozes stavit aktivnog da ga jebes zbog glupavog oblika i neide vide od 275 stabilno |
Nemam pojma, to mi je bratic dao. Nekakvo dvostruko, provodi toplinu, s jedne strane je naljepnica (zeleno-bijele crte) i drzi jebeno. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: GF4 oc
Citiraj:
|
Re: Re: Re: GF4 oc
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: GF4 oc
Citiraj:
|
Hehe, al to je moja bačva.:D :D
|
Da se ne svadjate, najbolje da date meni bacvu :D
|
Maloljetnici ne smiju pit alkohol!:D :D :D
PS. Gle što se dogodilo s mačkom u mom avataru! |
Citiraj:
|
Citiraj:
kaj me negdo iskal????? cccccc.........bash:beer: |
..tj da je ta mačka tvoj AlterEgo...:D
|
Na neki način!:D :D
|
Re: Re: GF4 oc
Citiraj:
eto moja vozi na 320/485 (koristim RIVATUNER v2.0).... može i do 330/490 al onda malo zahebava slika u igrama.... |
Eh, po ovim vrucinama ju nemogu vrtit vise od 310/620... iznad se desavaju artefakti. Al recimo 3dmark 2001se radi bez beda na 315/650.
Joj koji sam mulac, zasto nisam uzeo golden sample? :( Ja mislio da je to neki dodatni konektor ili nesto a dva dana nakon kupnje saznam sta je to ustvari. :fuming: |
Citiraj:
eto ja naučio da neču ni najgorem neprijatelju govoriti o kupnji bilokakve GF4 mx......:fuming: srečom nebu ona još dugo.... |
Citiraj:
|
Nitro Bog te ne ubio šta si to napravio od Avatara više me šokiralo nego Kovino "JA".Ona divna nevina cica maca što je prestavljala tebe je sad napuštena ti si je tako neljudski odbacio tj otrgnuo od svog srca i duše a ona sad u mraku traži utjehu u piću(!) zato evo joj još ožujskog na na i na cica maco:beer: :beer: :beer: :beer:
|
Citiraj:
al Ti 4200 sa 128 mb je nekak bolja...;) |
Citiraj:
Sta ima koja igrica koju nemos pokrenut s GF MX440? Jebe to sto daje 50fps-a a ti4200 daje 90? Jebe te to sto ispadas papak ako imas slabu karticu? Za 300kn tesko da se moze bolja kartica nabavit, jos uvijek je to jako dobra kartica za srednja aktivne gamere! |
Citiraj:
a i 50 fpsa nije dostatno za...ma necemo opet raspravljat |
Citiraj:
nego od frenda si kupjem za 750 kn,čak i manje... leadtekovu Ti 4200 128mb... i nemrem baš reč da sam osrednje aktivan gamer... |
Jel igraš warcraft 3 preko neta da jednu bacimo?:D
|
Citiraj:
BTW sve sam sredio sa novim patchem i sve radi pa bi smo mogli ko u dobra stara vremena |
Od sada ces gubit.Najvise savjeta su mi dali decki na gameru i ovim putem im zahvaljujem ak je netko na ovom forumu isto!:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |