![]() |
Cheating Awards 2003
|
Ova je dobra:D :D :D :beer: :beer: :beer: :clap: :clap:
|
je dobr je ali nesto mi nije jasno....
nvidia je napdnuta da vara jel nema zmaja.... zar nitko nije pomislio da ako im je tolko do varanja bi smislili nesto bolje (neprimjetnije) nego da izbace zmaja namjerno.....??? mislim ovo jebeno bode u oci i nemoguce je da su mislili da to nitko nece primjetiti... neznam da li se u 2001 islo ko i u 2000 na komercijalne engine (tamo je bio maxov engine ako se dobro sjecam).ako je bilo bi zanimljivo s driverima koji micu zmaja probati pravu igru baziranu na tom enginu i vidjeti ima li tamo slicnih problema |
Citiraj:
A Game i Lobby MAX-FX ili tak nekak,baš se ni ne sjećam više... Ma kod Dragothica je u biti najvažniji Fill Rate,još kad uključiš AA sve dosta uspori ako GPU+mem sabirnica to nemogu prožvakati... |
Stvarno nemar nVidije u zadnje vrijeme je nevjerojatna pa oni izgleda te optimizacije neprovjere u praksi da provjere inače se ovo ne bi desilo :grrr:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
inace cito sam neki interview s tipom iz nvidie, tip je reko ono sto je vec poznato svima, htjeli su biti ispred svih, presli na 13 mikrona za ceg nisu bili spremni, sve je kasnilo, resursi (ljudstvo) su prebaceni na nforce2/3, skuzili su da od nv30 nece biti nista posebno i dok jos nije zavrsen prebacili su sve na nove chipove....sukladno s tim tip kaze da zali one koji su ih pokopali jer ce vrlo skoro opet ljubit nvidiu :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim ak je to gorka ironija!!1:D |
Citiraj:
a sta S3 radi nesto???znam da su promijenili ime u..hmm. "plavo nesto" :D pa je i to propalo (sudovi ih pokopali zbog oni broadband rekordera) |
A S3 kemija neki Delta Chrome i već ima F1, S8 i S4 (koje nitko nije vidio:D ) F1 je glavna faca, S8 Mainstream i S4 value. Faca ili ti F1 je "prvi" na svijetu 0.13 microna 8 pipline GFX engine, vidi do 256Mb, DX9.0, ima neki Chromotion Proramibilan Video Engine i ima pun kufer poznatih đinđi u nekom drugom obliku koje su naravno bolje od sveg viđenog do sada. Uglavnom kao sivta i elita u Zagrebu, puno sjaja ali nigdje para, odnosno puno press materijala ali nigdje kartice:beer:
|
pa sta nije s3 pod via-om?
znam da je via bila u velikom shoppingu yadnjih dve godine i kupovala gro toga... |
Je, S3 je dio VIAe ali se zove S3Graphics i kao "šatro" radi sam za sebe odnosno u kooperciji sa VIA
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
steta jer su ljudi znali radit, samo nisu imali budjet ko ovi veliki i pol milijarde za razvoj chipa |
Svi će ljubit nVIDIU i to skoro.:D :D :D :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:28. |