![]() |
RaidSonic ICY-BOX IB-168-SK-B
Krešo đubre pa gdje si ovo nabavio ubola te krava... : lol2 :
Imash samo jednu veliku grešku u cijelom članku,pa napiši čovječe ustupio taj i taj,da znamo 'đe da kupimo...brijem da je predobra stvar. :)) A čak bi se i ta ledica dala sredit manualno,ugraditi se jedan zelembać - bright led recimo... ;) @Tor - ili tko već moderira ovaj dio o člancima... Šta se meni izgubio onaj članak o Asusici sa Nforce Intel Edition i LSI,ovaj SLI-jem...stvari samo nestaju;a bash je i komentar bio na mjestu tvoj,da mi nismo reprezentativni uzorak...mosh mislit,a tko onda jest :D Pa je-bo.ga;ovaj forum ima čir na želucu;jede samog sebe... : lol2 : Daj riješite to jednom za svagda,napravite nalaze za želudac i jetru,i gastal prema potrebi... ;) :D Isprićavam se modovima za OT,pošteno sam se rašalovo' i ukrasno uredio/alkohtolzmirao,kad već nisam za vikend...fenomentastično :D eee,nemohjte brisat,biće pive... ;) |
Je je, dobra je stvarčica. Piše ti gdje smo ju nabavili - poslao Raidsonic :)
|
Kupitiiiiiiiii...
A di se to kod nas može kupiti...?! Ili ipak ne može... :confused: : stoopid
Ali kad već ima u HGŠrotu za uzeti kojekakve 5.25" dodatke u vidu holdera za čašu/pivu i sa funkcionalnim auto-upaljačem :D ;uistinu ne vidim zašto ovoga nebi bilo... :)) |
Citiraj:
|
Kako volim citati Ozyeve pijane postove, on nadmasi svaku novost. :D
;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:29. |