![]() |
Cijene
Da li se to meni priviđa ili su cijene AMD procesora otišle gore kao da Conroe i nije izašao? :confused:
|
Ne priviđa ti se, možda su to rezultati povećane potraženje zbog pada cijena prije pojave Core 2 i nestašice koja je time mogla biti uzrokovana. Također, AMD je obećao nedavno velike količine Dell-u, možda nema dosta za običnu raju ;).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Priča se nešto da cijeli prvi batch na 65 nano (rev. H) ide Dell-u
|
Primjetio sam i u Italiji, cijena Conroe-a pala lagano a Amd procevi ista cijena: stoopid
|
kako se kreće cijena Conroe-a u italiji može mali info.......koliko jeftinije ili skuplje nego kod nas
|
Citiraj:
Ko je jamio, jamio je: goood : |
Citiraj:
http://img150.imageshack.us/img150/6659/cjene1fn0.jpg Ako gledas na danasnji cjenik Links-a po tecaju cca 7,4 za € cijene bi bile ovak: 6300 = 199,20€ 6400 = 236,80€ 6600 = 346,20€ :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mogu kupit koliko AMD može napravit, pa i više.
|
Citiraj:
Izgleda da samo 10-ak posto procesora koje Intel trenutno izbacuje pripada Conroe seriji, što opet izgleda nije dovoljno da AMD-u ozbiljnije padne cijena |
Citiraj:
|
Mislim da se cijena AMD-a dobro drži jer su chipseti za Conroe od k**ca i imaju stravične cijene, pa ljudi radije kupuju provjerenu i jeftiniju robu. Iako ni AM2 čipseti nisu bez mana, još uvijek bolji od C2D kojih baš ni nema previše na tržištu.
|
Phew...taman na vrijeme sam upikno dual-core-ca =)
|
Hehe ... ipak je Dell krivac
Citiraj:
|
Ne samo Dell nego izgleda i Sun isto AMD vozi...
Baš gledam na ŠNZ-u imam nastavu i sve je puno Sunovih novih konfa a unutra su A64 Opteroni (bar tako kažu case naljepnice) i to na nekim sunovim origigi pločama izgleda nisu samo kućišta... Tako da izgleda da AMD žanje što je sijao... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:10. |