![]() |
EpoxRDA + 3DMark 2003 =grr
Nikad kraja čudnim situacijama sa ovim NFORCE 2 pločama : naime prilikom testiranja «3Dmarka2003» , kad počne NATURE TEST dolazi do prekida testa sa slijedećom porukom :DRAW INDEXED PRIMITIVE FAILD- OUT OF VIDEO MEMORY;
Ploča je EPOX 8RDA , kartica GYGABYTE 9500 ATI , proc je Athlon 1700+ TBB overclockan manje ili više , probao sam na drugoj pploči Leadtek isto Nforce 2 i sve ide do kraja normalno , mislio sam da nije zbog OC-a ali i na defaultu je isto a i sa AGP4 takođe.....? Dok u 3D MARKU 2001 SE nama problema! :grrr: :fuming: :confused: |
Aaa skužio sam problem : da vidim tko će pogodit što je kočilo uzbrdo ?:D ;) :p
|
AGP aperture size ti je bio premali... (u BIOS-u)
|
Nije ali blizu si.
|
Citiraj:
|
Ne sve je to bilo i prije AGP 64 mb i fast write : nego je riječ o
onim opcijam koje imaju skraćenice SBC i VRC u BIOS-u. |
Sta ne valja sa Fast Write?
|
Citiraj:
|
Da pojasnim sve je proradilo nakon što sam uključio Video RAM cacheable isto tako i system Bios.
|
Citiraj:
|
Radi dobro oko 11 000 3D Marksa manje ili više (100-200).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa svakako to je za 2001 Se, a 2003 radi između 2900-3000 ovisno koliko je overclockiram.
|
Citiraj:
|
Gle sad ovo ne pokušavajte deinstalirati nforce2 drivere 2,41 ili 42 jer ćete ostati bez OS-a Windowsa , i tek kad mi se to dogodilo pogledam Nvidia stranicu kad ono imadoh što pročitati tj uputstvo kako deinstalirati dotične drivere ,,,uh svaša ?:mad: :mad: :mad: :argue:
|
Imaju neki idioti koji pokreću 3DMark 2K3 u rezoluciji 320x240
Meni bi i u toj rezi ispalo 5-6 bodova!:D |
Citiraj:
Pa vidiš da su izdali jednu verziju,pa drugu,pa povukli sve,pa stavili uputstvo kako ih uopće deinstalirati...joj... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:54. |