PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=9)
-   -   link sa objašnjenjima oznaka na Athlonima (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4722)

medo 20.05.2003. 17:57

link sa objašnjenjima oznaka na Athlonima

ima li netko u svom bookmarku link na stranicu gdje su detaljno objašnjene oznake na Athlonima?

medo 20.05.2003. 18:03

opa, našao sam ga na OC forumu..... :grrr:

LordNitro 22.05.2003. 11:19

Medo, medo neš si razjeban ovih dana.Sve više upotrebljavaš :grrr: , a sve manje :D .

Psihološka analiza preko smajlića!

STRMX 22.05.2003. 12:55

Re: link sa objašnjenjima oznaka na Athlonima

Citiraj:

Originally posted by medo
ima li netko u svom bookmarku link na stranicu gdje su detaljno objašnjene oznake na Athlonima?
he, i ti se bacas u potragu za nekim Tbred B:D

medo 22.05.2003. 15:38

ne još. bilo mi je dosadno pod vježbama na faxu, pa sam pisao PHP skriptu koja iz onog stringa na procesoru izvuče korisne podatke koje čovjek može razumjeti. još nisam dosta toga unjeo unutra, jer nemam sve podatke o Athlonima i Duronima, pa ako imaš neki drugi i/ili bolji link, pliz postaj! inače, možeš pogledati i isprobati:

Athlon unleashed :)

p.s. nitro, daj mi se skini s ku**a

STRMX 22.05.2003. 15:55

medo radi skripta bas sam unjeo podatke od jednog proca:beer:

medo 22.05.2003. 16:01

da, hvala. htio sam unijeti provjeru ispravnosti stringa, pa sam shvatio da neki ljudi imaju samo parcijalne stringove, a skripta i na temelju njih zna izbaciti neki podatak. Bitno je samo da u bilo kojoj od kućica bude 13 znakova.

marac 22.05.2003. 16:27

Citiraj:

da, hvala. htio sam unijeti provjeru ispravnosti stringa, pa sam shvatio da neki ljudi imaju samo parcijalne stringove, a skripta i na temelju njih zna izbaciti neki podatak. Bitno je samo da u bilo kojoj od kućica bude 13 znakova.
Nisam bas nesto proucavao skriptu ali zasto to radis kad vec postoji programcic takve namjene!
:beer:

medo 22.05.2003. 16:54

Citiraj:

Originally posted by marac
Nisam bas nesto proucavao skriptu ali zasto to radis kad vec postoji programcic takve namjene!
:beer:

ako misliš na WCPUID, onda krivo misliš, jer u njega ne možeš upisati oznake koje ti je netko pročitao s nekog proca. A ova skripta radi na webu i sve što ti treba je IE, što bi značilo da to možeš obaviti i u Cybercaffeu. A i na mobu!

drugi razlog je neopisiva dosada pod vježbama iz Objektnog programiranja..... u biti to je razlog i povod :)

marac 22.05.2003. 17:01

Citiraj:

ako misliš na WCPUID, onda krivo misliš, jer u njega ne možeš upisati oznake koje ti je netko pročitao s nekog proca. A ova skripta radi na webu i sve što ti treba je IE, što bi značilo da to možeš obaviti i u Cybercaffeu. A i na mobu!

drugi razlog je neopisiva dosada pod vježbama iz Objektnog programiranja..... u biti to je razlog i povod :)

Mislio sam na ovaj program:
http://www.pcekspert.com/forum/attac...=&postid=43109

medo 22.05.2003. 21:00

odlična informacija! hvala.

sad ću još napraviti i WAP verziju... zamisli, dođeš u dućan, zamoliš da ti pokažu proc, ti ga na mobu provjeriš i odmah ga uzmeš ako je to to!

STRMX 22.05.2003. 21:02

Citiraj:

sad ću još napraviti i WAP verziju... zamisli, dođeš u dućan, zamoliš da ti kažu koji je proc, ti ga na mobu provjeriš i odmah ga uzmeš ako je to to!

ma sva cast tebi,ali nemam na mobu WAP:(

marac 22.05.2003. 21:05

Citiraj:

Originally posted by STRMX!
Ma ti nemas ni mobitel :D

marac 22.05.2003. 21:06

Citiraj:

sad ću još napraviti i WAP verziju... zamisli, dođeš u dućan, zamoliš da ti kažu koji je proc, ti ga na mobu provjeriš i odmah ga uzmeš ako je to to!

Dobra stvar! :beer:

LordNitro 23.05.2003. 08:04

Citiraj:

Originally posted by STRMX!
Samo mi nemoj reć da imaš Nokiu 3310!

STRMX 23.05.2003. 15:35

Citiraj:

Originally posted by nitro
Samo mi nemoj reć da imaš Nokiu 3310!
e bas tu:gringo:

LordNitro 24.05.2003. 09:43