![]() |
Jel ovo moguće!!!
Kad sam malo otvorio komp da ga očistim od prašine,vidio sam da mi ventilator na grafičkoj visi(izbačen iz ležišta) i ko da je pregorio!nevrti se i malo se vidi crno na naljepnici,kak je moguće da mi radi grafika i jel to opasno??: suicide
|
pa ako je tako, znači da ti grafička može radit i bez hlađanja :D koji urnebes.
pomoglo bi i kada bi rekao o kojoj se grafi radi, te da li imaš garanciju... isto tako, preporučam da tu grafu već ne koristiš jer bi mogla se skurit (čudo kako već nije) |
Ati Radeon 9550 128 bit,250Mhz,128 MB kaj nije nevjerojatno:)jel može se to popravit ili se ne isplati?!garncija je do 12 mjeseca
|
ak nisi klokao tj. ak radi na 250mhz ne treba joj vent...il ak oces odnesi na reklamaciju
|
Popraviti je lako...
Dal se isplati - to amo ti možeš ocjeniti... Ja bi kupio na tvom mjestu drugo cooler i gotovo... Recimo zalmana VF700 ili Spire Coolforce 3 ako ti je Zalman skup... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da svakao reklamiraj to
|
..moze raditi bez hladnjaka sto se vidi,jer to je 9600 chip downclockan sa 450 na 250 mhz-a,nadjes neki pasivac i stavis ga tak da imas necujnu grafu,jer ti ventovi i tako brzo proprde,znam iz iskustva sa 9550 saphirovih kartica...
|
Nema veze što se to može popravit, reklamiraj to, nemaš šta izgubiti!
|
Hmmm...zašto nebi bilo moguće...kolko ja kužim, tebi je vent ispao, ali ne i pasivni dio...tak da nema šta...nije to neka toplana pa da će izgorit čim vent stane...
A što se tiče reklamiranja, pa, ono, možda mu i neprime, ako to zgleda onak kak si ja zamišljam :D Vent visi, skureno sve, ko da si htjeo zalmana stavit pa si bio očajan i šarafcigerom ga izbijo van..jel tak zgleda? :D |
Citiraj:
A to izgleda kao nestručna montaža, mehaničko oštećenje, nasilno skidanje, neodgovarajući uvjeti rada (odabrati po želji) a time spada u kategoriju u kojoj u servisu mogu kenjati, a poučen iskustvima prosjeka hrvatskih dućana ako mogu kenjati - to i čine... :( I zato sam pesimističan - ne vjerujem da će mu je zamjenit... Ali može probati, samo neka si odma ponese pare za zalmana da nemora dvaput pješačit do doma... :D |
pa moze probati, sve ovisi o covjeku u ducanu...u najgorem slucaju ga moze kostati malo vremena i zivaca....a u najboljem moze dobit novu grafu.....
|
25KN plavi zalman. Jeftino i hladno, za tvoju VGA više nego dovoljno.
|
Pogledajte moj sig :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ako ovo nije tema da iznesem taj svoj proble, onda stvarno neznam koja je :confused: GPU cooler:nVidia stock (no fan (broken)) Fans: Veliki kucni (otvorena bocna stranica) |
Citiraj:
|
Citiraj:
vent nemam gdje nabavit (zahebajume iz shopa, a nemam izbora moram kod njih) tocka: roller : |
Za nju ti niti netreba vent. Moja 9550 128/128 ima zalmanov pasivac za nortbridge. Po defaultu radi na 275/300 clockana je na 400/500 sa pasivnim hladnjakom.
Ako hoćeš biti siguran samo skini onaj njezin cooler i stavi neki stari od P1 ili P2 i to ti bude dovoljno. U dućanu ne košta više od 15 kn. |
Citiraj:
Ima frend jednog Spire-a za socket A koji mu netreba... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:00. |