![]() |
Koji cooler za conroe e6600
Pozdrav svima, koji bi kiler preporučili za navedeni proc. Imam u obziru Freezer pro 7 i Zalman CNPS9500 AT. Ovaj drugi je duplo skuplji od Freezera pa me zanima opravdava li njegova visoka cijena bolju kvalitetu i rad u odnosu na Freezera ili uopće nije ni bolji ni kvalitetniji ? Znači koji bi cooler bio dobar u tom rangu do max 320 kn.
|
TT Big T. možda?
|
Citiraj:
|
Freezer 7 Pro definitivno, ostalo nemoj ni gledat....
|
freezer 7 pro
|
Nikako zalmana,ako se mene pita =>
1.Tower 120 2.Freezer 7 Pro 3.TT Big Typhoon & Sonic Tower |
Freezer 7 pro it is, hvala momčine :D, još da proučim samo taj Tower 120...
|
Citiraj:
|
Pogledao sam malo i stvarno se čini da je mrcina, ali koliko vidim, u Hr ga nema nigdje :D... što je najgore, trenutno nema ni Freezera :D
|
sta je freezer bolji od sonica?????
|
Citiraj:
Zaboravio sam na Thermalright HR-01,taj se kolje s Towerom 120 :) Ta 2 su najbolja. |
Citiraj:
isplativi je, ali bas da je i (performansama) bolji? |
Citiraj:
|
imali li negdje taj thermalright hladnjak u nas????
kada vec nemogu tuniq onda taj!!!:D |
Citiraj:
|
Samo je na karti treba naci prvo :D
|
ma to ti je ona karting staza iznad karlovca :D
|
termalright ULTRA 90 gledao sam testove svih poznatijih coolera i taj je bio najbolji na testu e6700 stock 46° evo slike
http://www.alternate.de/html/product...l?artno=HPLR08 inace ako nije vazna lova predlozio bih jos noktu NH-U12 |
Sve to prema reviewsima i testovima izgleda super, ali od ovih koje smo ovdje naveli, u HR se može nabaviti "samo" ( pa i oni su dovoljni :D) TT Big T, TT Sonic i Freezer
|
Sonic Tower i nemas ljeta u kucistu, samo zime...
|
A budući da je to pasivac, treba li onda kakve dodatne ventove stavljat na kućište, radi propuha :)
|
Da...
|
Jedan na njega, izmedju rebara ili sa strane, to je po zeljama, i jos recimo napraviti neki mali propuh i ono...sve 5
|
za ST je najbolje imat vent izmedu tornjeva i pozeljno je imat neki vent na kucistu koji ce izvlacit van topli zrak poslije sonica...to je to
|
I kad kupis Sonic + vent izadje >300kn, sto je duplo skuplje od freezera koji bolje hladi, namontira se u 3,45sek i manji je...
|
Uzmi Sonica i 120mm vent i malo vodobrusnoga papira pa ispoliraj jezgru hladnjaka
|
Citiraj:
sonic: 256kn + Sharkoon vent 78kn + KOMPLICIRANA MONTAŽA = 334kn.... da se razumijemo, on pasivno ne može raditi... ako i da, sa jako visokim temperaturama... freezer: 150kn + PAR SEKUNDI ZA MONTAŽU. :rolleyes: |
Ma uzima se Freezer, to je to, hvala svima na pomoći ;)
|
Citiraj:
e di si ga našao,pošto u linksu nema? |
Ma to sam rekao u budućem vremenu :D. Kontaktirao sam Links i kažu da će bit kod njih ponovno sljedeću srijedu /četvrtak.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:25. |