![]() |
zvučna kart. na gigabyte 965p-ds3
realno, kakva je? dobio sam zvučnike logitech z5500 i sad bih htio znati da li je dovoljna ova zvučna na matičnoj, ili imate preporuku?
hvala |
Nije, to su kvalitetni zvučnici koji zahtjevaju kvalitetnu zvučnu.
Pogledaj Audigy SE ili Audigy 4 pa kupi onu za koju imaš dost love, ako imaš 400kn uzmi četvorku, velika je razlika između nje i SE. |
ma fora je u tome da nemam više slobodnih pci utora (aaaaaaaaaaaaaaaaa)
imam upiknutu ss2, wifi i firewire da li možda postoji adapter pcix to pci? |
tesko...steta zbog zvucnika...kupi neku USB creativovu zvucnu
|
Od USBa imaš Audigy 2 NX, malo je skuplja al ide na svaki komp...
Z-5500 na integriranoj je kao neki lud auto sa 14 cola gumama... Vozit će al nije to to :D |
gledam baš audigy2 zs, i ima na sebi firewire konektor???
|
ZS je interna zvučna, i ima Fire Wire, e sad šta nisi rekao da nema slobodnih PCI utora?:confused:
|
pa jedan zauzet PCI je zbog firewirea, znaći ako ga maknem i stavim, ovu...
|
Onda Audigy 2 ZS ili Audigy2 obje imaju FireWire, četvorka nema.
Samo da znaš uz ZS ne dolazi bracket, on dolazi uz platinum verziju. :) |
Eto :D
Zar nemas na maticnoj firewire?? |
znam da je već bilo ali zanima me tvoje mišljenje, razlika između četvorke i dvojke?
|
Četvorka je bolja, imao sam dvojku pa uzeo četvorku a pošto nemam neko smeće od zvučnika osjeti se razlika, istina mala je al se osjeti, pogotovo kad se pojača, a ima par stvari više u opcijama pogotovo za podesit bass, zna biti dosta korisno.
Meni je dosta presudio ASIO jer ga dvojka nije imala, a treba mi pošto se bavim obradom zvuka,a 90% programa za obradu zvuka i DJing znaju koristit ASIO. Ako ti nije Fire Wire presudan uzmi četvorku na kraju krajeva jeftinija je od 2 ZS. Ma da koju god odabereš nećeš fulat. Audigy 4 moj izbor. ;) |
nema na matičnoj firewire, ali ne bih htio da mi to odredi zvučnu, skemijat ću nešto, zanima me samo koja je bolja po zvuku, ima ko iskustva, audigy 2 zs ili audigy 4
|
@Buljo, nisam bas pratio stanje sa zvucnim, je li uz Audigy4 dolazi daljinac?
|
preduhitrio si me , hvala na odgovoru
|
Kod nas ne dolazi...
|
Citiraj:
sve u svemu cetvorka mi djeluje kao okljastrena dvojka. nema firewire, zlatne konektore... |
Citiraj:
Zlatni konektori su jako bitni za sam rad zvučne..:clap: |
Citiraj:
narvno da nisu bitni za sam rad kartice, samo velim da su sparali na tim karticama |
Hmm čudno jer na dvojci kod frenda asio nije radio : stoopid
|
mozda je driverima bio problem ili nekaj nije bilo dobro podeseno...
ja sam na lajvici s kx driverima imal ASIO 2.0 |
a u pm, pa namjerno mi to radite ziher, pa koja je sad bolja 4. ili 2.??
ne gledajući konektoree nego samo kvalitetu zvuka.. i by the way nema ih nigdje za kupiti... |
Citiraj:
aj baci neku sliku jer meni nije radilo.. Driveri u bili novi. @eminotaur Ja sam ti rekao što da uzmeš. |
jesi i hvala ti, ako neko još ima neki konkretan razlog koju uzeti, volio bi čuti,
imaš li preporuku di da ih kupim, nema vemi,links, hg,autronic...... |
ja bi zel dvojku, ostane ti firewire...
kaj se tice kvalitete zvuka mislim da je ista, jer je audigy 4 u biti osakaceni audigy 2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Koliko se ja sječam Audigy 1 nije bila punokrvna 24bitna zvučna jer je mogla reproducirat u 24 bita al ne i snimat (snimala je u 16 bita), a SE i snima i reproducira..
|
malo sam se zeznul...ima isti SNR kak i jedinica pa zato...a podrzava i 7.1 dok jedinica samo 5.1
moglo bi se reci da je SE osakaceni hibrid jedinice i dvojke |
1 i 2 su jako različite, 2 je prava Audigy a 1 polu Audigy a tako su ih i zvali prije :)
E sad po nekom mom iskustvu ja bi rekao ovako: SE osakačena verzija dvojke a Live! osakacena verzija 1 jer su prve liveice izašle skoro isto kad i Audigy 1, a IMO i jedna i druga su bile promašaj :D To se sredilo sa novom verzijom.. E da ne spamamo previše ja bi čovjeku preporučio četvorku jer ima malo bolji zvuk od dvojke, da još jednom napomenem imao sam obje (i 2 i 4) pa eto mogu to reć.. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:18. |