![]() |
FSB 800Mhz
Jel se to sad vec isplati uzimati? Kupujem sljedeci tjedan novi stroj P4 2,4 i Gigabyte 8PENXP.
Over&Out |
Pa nisu puno skuplji od ovih sa 533 MHz. Sljedeći tjedan dolazi prva isporuka i prvi 2.6 je moj. :D
|
Citiraj:
Over&Out |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jel se da OCat ili još nisi ni probao? |
Citiraj:
da vidimo kak to cudo juri |
1 privitaka
hee-hee ja sam ga ostavil na 3.06 iz inata:gringo: :gringo:
a mislim da ide i još....ovaj barem nebu zgorel kak amd..:rolleyes: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa probaj ga na suho
tek tolko informativno da vidimo kolko ide... |
Citiraj:
|
Citiraj:
bajdvej, 3.06 je 3066MHz, ne 3006MHz:rolleyes: Inace, moj P4 2.4B (C1) ide na 3.2GHz bez beda (1.575 V), ali me na trenutnoj ploci (sig) zeza memorijski kontroler na iznad 160MHz. |
IMHO - taj 2.4b c1 proc je najisplativija varijatna proca.
probijes granicu od 3.0 na defoltnoj voltazi . sve ide normalno kao da imas novi 3.06 , ali za puno manju lovu :) |
Citiraj:
nis se ne brini,pila se tek razrađuje!! kak je negdo rekel:sky is the limit!! bilo bu i puuuuno više i to sam na zraku,jer sam skužil da sam puknul 3 gige bez dizanja vjetra(svi ventovi na min .loada!) i samo malo voltaže gore!sad kad sam se opremil i ohrabril idem viiisoko gore,bar mislim da ovaj proc nebu rikavela ko amd koji je otišao manituu u vjećna lovišta!:rolleyes: ovo su bile postavke kad je komp bil full stabilan,a najviše me veseli kaj sam pogledal i na 3.5 al sam strtaril kad me je alarm skuril na matičnjači, a bil je podešen na 60 c! još imam fala bogu juhe za clock:i voltažu gore,memorija je kamena,ploča se pokazala ok,blokam agp i pci frekvu i peeeri miško!:gringo: :beer: :beer: a tek kad zaurlaju ventovi da rashlade pilu!:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |