![]() |
EVGA e-GeForce 7600 GT KO vs. Leadtek PX7600 GT TDH Extreme
Kao i kod 6600 serije, Leadetkova Extreme verzija ipak je nesto brza.
No nije niti EVGA toliko losa, hladnjak je jako dobar, i koliko vidim bolje hladi od konkurencije. Dobar clanak, lijepo obradjen, posebno dio kod OC-a. Leadtekica dogurala do 620MHz po pitanju jezgre, dobar score. :) |
Provjeravamo još s EVGA o njihovom "step up" programu. Ako se to pokaže istina, tj. da radi i kod nas u CRO - onda će taj model dobti dosta bolju ocjenu.
|
Tor, kakav "step up" program? Meni se svejedno cini da je kartica preskupa, naprema Leadtekici...
|
sta nije to ono da mozes kasnije vratiti i uzeti jacu uz nadoplatu?
|
Ma evga je drek. Pricekajte jos tjedan-dva, za tu lovu(1800kn) ce se moc fino uzet 7900GS i VF700 pride...:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to je nice od evga modela ....
|
Ma preskupe su oba dvije...pa piknes sad X1900GT za 100kn vise od leadtekice...
|
Ah, to je istina. Ali da su kartice OK - jesu.
|
ok su grafe ali tko bi dao 400kn vise za slabiju grafu samo zato sto ima dozivotnu garanciju....kao da su to komponente koje se koriste godinama.
inace leadtekica bi bila super da na sceni nije x1900gt |
Citiraj:
|
ma ima neka caka ali mislim da nije tako jer ko bi onda kupovao ove obicne :D.
Mislim da ako uzmes grafu i u 2-3 mjeseca skontas da ti steka u recimo oblivionu i sada bi htio jacu jer je zelis igrati bez stekanja. i onda ti vratis i nadodas pare za jacu, ali mislim kada to jednom ispucas da je gotovo... |
Još čekamo točnu informaciju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a prilicno sam siguran da sam negdje vidio i jeftinijih leadtekica ali nemoj me drzati za rijec..provjerit cu kasnije sad zurim |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
moja point of view s običnih hlađenjem ide do 640 Mhz:)....pa prema tome savijet....kakva 7900 Extreme...uzmite običnu+zalaman i bacaj se na oc |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |