![]() |
Palomino
Zar nije najjaci AMD Athlon XP 2100+ (Palomino)??? Naime u cjeniku HGspota prodaju AMD Athlon XP 2200+ (Palomino), zanima me da li je to njihova greska ili...:confused:
|
S tim kaj pise u cjeniku mozes si obrisati, jeli, straznjicu. Za sve kaze da su Palomino al nisu. Mislim da ih vise nitko ne prodaje samo kaj mulci jos uvijek pisu Palomino.
|
Kaj beba zna kaje 100 kg:D
Ko ni lik jutros tamo koji je za spindle mislio da je marka mobitela i čudio se kak hoču kupiti 100 kom... |
Citiraj:
|
Bome bi i ja:D :D :beer:
|
I ja bi:beer:
:D:D |
:D :D
aaaaa,tor ,jesi naljetio!!:beer: :beer: |
Ha, ha, ha:D
Tražio sam 100 kom uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu spindlu a ne 100 spindlova...:D Samo čeka iza čoše, zaskoči i grize:D ljudi pazite što pišete greg se vrno. Kak je bilo odbro do nedavno! Mogao si srati koliko te volja, pisati gluposti bez problema... A sada-užas živi!:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
To i jako mu je dosadno pa podjebava ljude iz puke zabave :D :beer: |
Citiraj:
Ako cu ikad imat softversku firmu, ili znat nekog 'ko ju ju ima, ti ces sigurno bit visoko na listi potencijalnih beta testera. Tebi covjece nista ne promakne. Get a life! :D |
Citiraj:
|
Earth to Greg, Earth to Greg:
SEEK LIFE ELSEWHERE :p :D |
:D :D :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:25. |