![]() |
naj conroe za oc?
koji conroe nudi najbolji omjer uloženo/dobiveno nakon overclocka?
Druga verzija istog pitanja: je li se zaista isplati uzeti najskupljeg? |
mozes uzet E6300...ali ti onda treba jako dobra ploca i memorija koja moze podnijet visove taktove.
opet E6600 ce lijepo radit sa jeftinijim memorijama na istom taktu...on ima veci mnozitelj pa mu nisu potrebni tako visovi taktovi FSB-a i memorije kao E6300 da bi dosegao usporedive performanse.. |
najjeftiniji odnosno E6300.
da i ne,da ako imaš para ne ako nemaš para. |
E6300 i neka Elpida,npr Kingmax 1GB DDR2 667Mhz,trebalo bi raditi na cca 3300Mhz
|
E6300 i E6400 sa nekim ramom kao ovaj šta je thoroughbred predložio
|
Citiraj:
|
moj na 950 uz 5-5-5-15 :) moga bi i više vjerujem ali matična i FSB 400 me uništavaju :(
|
Citiraj:
1GB modul bi to trebao bez problema prozvakat. |
planiram uzest 2 modula po 1gb.
Kad ste već tu:)..Preporučite mi dobar i što je najvažnije TIH cooler. dakle prioriteti su slijedećim redom: 1. tišina 2. hlađenje 3. cijena |
najbolji za conorea ti je AC frezer pro
|
nije najbolji ali je zato najisplativiji
@Tbred B...meni se sve vise cini da nije problem u ''limitu Conroe jezgre'' na 3.6Ghz, vec u vasim plocama.. |
Citiraj:
Zasto bi bio problem u ploci??Ja bootam procesor bez problema na 2.85Ghz,ali nije stabilan,to je 427FSB,plocu sam probao na 530FSB s manjim mnoziteljem i radi,what are you talking about?? Freezer je bolji od Big Typhoona,a za druge na nasem trzistu neznam... Poredak coolera (po meni) => 1.Tower 120 2.Freezer Pro 3.TT Big Typhoon |
Citiraj:
530 FSB? ..mogao bi i koji SS toga nabaciti. |
Citiraj:
|
hehehhe ;)
a ja bih SS :D |
Citiraj:
Pa sta nisi vidio P5B preko 530Mhz FSB?Imas test 0609 biosa,guglaj,i screenie na 540Mhz FSB. |
ajd nek ti bude. ;)
s s kojim mnoziteljem (na procu) si postigao FSB 530? |
Citiraj:
|
a eto vidiš moja neradi dobro sa biosima ispod 0507 i navedenim nego samo sa 06xx serijom. A sa njom nemogu preć 400FSB ni kad spustim množitelj :)
ko je tu kriv? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |