![]() |
TT Big Typhoon VX
Zna li tko kad ce ovo kod nas?
Evo review-a, prvo se cete primjetiti je da je vent varijabilan od 1500-2000 rpm, i da je moniranje lakse(na s775 nije ni trebalo vadit plocu iz kucista!!!) http://www.pcmoddingmy.com/e107_plug...?content.376.1 |
isti stari BT sa par preinaka...makar meni nijedna od ovih nista ne predstavlja..ajde mozda montaza je sad laksa..
..bitno da nisu zahebali taj dobar cooler..kao sto thermaltake cesto zna zahebat svoje proizvode |
Citiraj:
|
Oćel mi stat taj Tjfun u kučište? : hitthewa
http://img208.imageshack.us/img208/3069/p9120011is6.jpg |
Hoće
|
bezveze samo su nabili bucnji cooler i nesto laksa ugradnja.
120mm na 2000rpm rofl. |
Citiraj:
|
@Dr.Gogo
Pa prebučni/prebrzi ventilator uvjek možeš usporit ako ti netreba puni protok, a prespori ćeš teško ubrzati ako ti je preslab... :D @SRV Što misliš s njim uopće hladit? Ne valjda taj svoj 3000+??? :confused: :confused: :confused: |
Citiraj:
Hoće stat će, mislim još nisam vidio kučište di nije stao (mislim da ćak i u mATX stane) No inaće drugi puta slikaj iz drugog kuta jer se iz ovog nište ne vidi ;) Što se tiće preinaka, mislim da će sad bit bučniji na 12v ali ionako svog nikad ne tjeram preko 800o/min |
Jucer sam ga bas kupio cooler je zvijer skoro mi skine temp za duplo, ame je strah da od tezine ne pukne mi ploca :)
|
Neće ništa puknut, to su gluposti.
|
mislis, a svi tak vele ali sam ga za svaki slucaj malo podupro s elastiko tako da smanjim teret na maticnoj
|
Tko to svi?
to su priče za malu djecu, LOL puknut će ti ploča LOL kaj bi onda radila sa Hiperom+ koji ima preko 1kg ili Zalmani a i sam znaš kako Intelov stock cooler savije ploču kad ga namontiraš nemaš tu kaj podupirat |
ponovit cu 100. put.
dajte vise prestanite s trganjima ploca...to su gluposti... pa nisu od dreka ploce. |
Znam da nemo puknuti ali sam svojim ocima vidio kako se malo ploca savila, ok znam da mislite da sam neki retardinjo, to sto sam ga malo podupro s elastikom nesmeta ni meni i ni jednoj komponenti, a koliko toliko dobro dođe.
|
gle ako si dobro zasarafio plocu i ispravno stavio TTa nema on id ici.-.-to sto se malo savije nije to nista :)
|
Citiraj:
Razmatrao sam neku opciju sa 805D pentiumom i C2D ready plocom, ali mi je palo u vodu :( |
Citiraj:
|
Pa mozel se na Big Thypona samo zamijenit brzi vent.,sto bi onda uzimao bt VX Reviev.
|
Citiraj:
|
ma ja sam imao BT i stvarno je poseban!
ne vidim zasto bi bilo komplikacije stavljat ga na 775,teze je na 478 jer moras vadit ono orginal leziste sa maticne... a za par dana cu stavljat ST na 775 pa vam javim... |
Za VX se ne mora vadit ploca iz kucista. Zbog toga je bolji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:23. |