![]() |
Scythe KATANA Cu ili TT Big Thyphoon ili Scythe Ninja
Koja od ova dva coolera? Imam poprilično malo kučište (Cheiftek mini) a ne znam koji od ova tri coolera mogu stat...
: sweating |
Ako imaš otvorenu bočnu stranicu svako stane ;)
Potraži onu manju verziju Thypoona... |
Citiraj:
Ali najbolje ti uzmi Freezera64 Pro. |
Citiraj:
|
Definitivno Freezer,vrijedi svake lipe,hladi jednako dobro a kosta 50% manje!
|
Citiraj:
|
ma frizera ubodi i bok
|
Scythe KATANA Cu
Ipak sam se odlučio za njega. Znam da je skuplji 90 kn od F64,ali gledao sam par review-ova i bolje se nosi sa OC Athlonima što meni upravo treba.+ ima i potenciometar i za razliku od F64 ide na svaku platformu. Hvala na savjetima. Kad ga ubodem mogu napravit mali review za ubuduće ako ga netko bude uzimao... : hello2 : |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni moj Box cooler hladi na 40% RPM kad je proc na 2600MHz!!! Naravno ako nije u full loadu a ako je već u loadu do kraja onda slobodno može i sa 3200 puhat jerbo ili igram ili kodiram nešto a to znači da ionako ne radim ništa i nisam u sobi ili imam već buku u pozadini... :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zapravo ne "potrošim" ja ni ovih 2400 ali to je "za dušu"... :D |
Citiraj:
Ma dobih neku zwer od E šestice ,čini mi se da može potegnut do 2800,na 2600 je radio bez problema na 1.45 samo što ga ovi silencer ne može ohladit pri većim voltažama, temperatura mi stersu skoči na 60°C ,a šteta ne iskoristit dobar HTT na ploči :D A treba mi svaki MHz jer kodiram često |
Po meni se ne isplati uzimat Katanu Cu jer hladi ko i obična verzija.
Bolje da si uzeo običnu Katanu. |
Citiraj:
|
onda uzmi radje alu katanu...nemas potrebe za cu verzijom jer nije nista bolja...ali skuplja zato je
|
Citiraj:
|
izgleda da će ipak bit TT. : nono :
Stat će nekako valjda... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31. |