PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Isplati li se igrati WoW - iskustva??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=45934)

kalixius 03.09.2006. 13:18

Isplati li se igrati WoW - iskustva???

Koliko je zapravo dobro u ovome razdoblju nestašice para i ostalog dati oko 450kn za 3 mjeseca igranja WoW-a online??

Ajmo,mišljenja opasnih gamera i onih koji to tek postaju... :beer:

Codiac 03.09.2006. 13:46

igrao wow i prestao meni igra nevalja i imho davati mjesecno 100kn mi je totalno glupo

ako vec ocu mmorpg isao bi na guild warse

ALI opet ali to je moje misljenje ima ekipe koja se kuna da je wow najbolja igra ikada (hy paske :P) i tako da moje misljenje je probaj pa vidi nemas sta popusiti . jer mozes traziti od nekoga guest pass

Mirror Breaker 03.09.2006. 14:25

kupuj brate dok ima, ja sam ti usetao u algoritam i uzeo odma prudezenim korakom igru i bon, : sweating nisam ni pogledao kako je zakon :clap: i otiso kuci igrat : nuts : igra je zakooooooooooooooooooooooN
: lol2 :

mamutarka 03.09.2006. 16:43

wow je defintivno igra s kojom nemreš fulat, neće ti dosadit i ak imaš vremena i volje, kupuj :)

veve 03.09.2006. 16:46

Citiraj:

Autor M4mut (Post 513236)
wow je defintivno igra s kojom nemreš fulat, neće ti dosadit i ak imaš vremena i volje, kupuj :)

Istina ali pricekaj jos malo pa onda kupi u paketu WoW i WoW:Burning Crusade :)

mamutarka 03.09.2006. 16:55

ne, kupi sad, digni lika na lvl 60, i onda dođe BC i digneš na 70

inače ak odma uzmeš wow i bc trebaće ti cca pola godine da digneš 70 :)

kalixius 03.09.2006. 20:15

Citiraj:

Autor M4mut (Post 513245)
ne, kupi sad, digni lika na lvl 60, i onda dođe BC i digneš na 70

inače ak odma uzmeš wow i bc trebaće ti cca pola godine da digneš 70 :)

treba doći do levela 70. :clap:

malo se predomišljam oko igre zbog para.

Dule 03.09.2006. 20:19

Citiraj:

Autor Codiac- (Post 513082)
igrao wow i prestao meni igra nevalja i imho davati mjesecno 100kn mi je totalno glupo

ako vec ocu mmorpg isao bi na guild warse

ALI opet ali to je moje misljenje ima ekipe koja se kuna da je wow najbolja igra ikada (hy paske :P) i tako da moje misljenje je probaj pa vidi nemas sta popusiti . jer mozes traziti od nekoga guest pass

isti slucaj, slazem se s ovim. guild wars nisam igrao i neznam kakvi su. u svakom slucaju mislim da se ne isplati ako nemas drustvo s kim bi igrao.

kalixius 04.09.2006. 09:13

Citiraj:

Autor Dule (Post 513434)
isti slucaj, slazem se s ovim. guild wars nisam igrao i neznam kakvi su. u svakom slucaju mislim da se ne isplati ako nemas drustvo s kim bi igrao.

ko zna... :beer:

virty 04.09.2006. 09:26

Citiraj:

Autor Dule (Post 513434)

Igram WoW i GW otkad su izašle i dajem glas za obe igre. Ipak, WoW je bolji u puno toga te ti za 92kn po misecu daje nezaboravno iskustvo online igranja. Svakako igra koju treba probati! Uostalom, 92kn potrošiš na turi pića u pola sata a ovdi ipak imaš 30 dana guštanja....

@Dule
Ha, pa u tome i je čar WoW-a, u kratkom vrimenu nadješ ekipu, prijatelje za igranje bilo to u gradovima, selima, dok roniš, čačkaš zube podno stabla.... uvik ima ekipe...

Hrconja 04.09.2006. 09:36

ja sam protiv wowa

postaneš geek teže vrste, barem tak 1 frend. neće ćut za RL

gikčina

Baki_1 04.09.2006. 09:42

Mene ako se pita... WoW je super igrica ali je isto tako malo jadno davat 100 kuna mjesecno.... jedino ako vas ima 2 brace pa da igrate s istim accountom..tako da djelite clanarinu inace mi je preskupo....

A u ostalom sad mi je pocela i skola....to odma znaci da cu provodit puno manje vremena za kompom....osim ako zelim past razred....:)

virty 04.09.2006. 09:49

Citiraj:

Autor Baki_1 (Post 513759)
Mene ako se pita... WoW je super igrica ali je isto tako malo jadno davat 100 kuna mjesecno.... jedino ako vas ima 2 brace pa da igrate s istim accountom..tako da djelite clanarinu inace mi je preskupo....

A u ostalom sad mi je pocela i skola....to odma znaci da cu provodit puno manje vremena za kompom....osim ako zelim past razred....:)

Ah, školarci su druga storija, inaće ostalima nije teško dati 92kn, naravno ako nije teška financijska kriza.

SniperWolf 04.09.2006. 10:41

@Baki_1 smanji sig.
Aktivno igram GW i mogu reći da za igru bez pretplate (dakle kupis i igras kolko oces) je i više nego dobra.

sith 04.09.2006. 15:51

Tih 100 kuna pretplate postena druzba zapije u jednu vecer, a sutra jos i mamurluk imas....Pa ti vidi...

WOW je jednostavno pre***en, igra san GW i WOW na 'privatnom' serveru i mogu rec da jednostavno to nije to... Triba provat i vidit za sebe... Ta sema sa dva covika na istom accountu ne drzi vodu jer prije ili posli ce se desit da ce oba ic istovremeno igrat i eto belaja...
Za moj pojam je jedino malo previse duga i zbilja trazi vrimena i vrimena, pa ako si casual palyer onda se to rastegne dok dodjes do 60 (70 u BC)... A opet... Ma kupit cu je pa nek me i zena i dica potiraju iz kuce : lol2 :

virty 04.09.2006. 17:00

Citiraj:

Autor sith (Post 514031)
Tih 100 kuna pretplate postena druzba zapije u jednu vecer, a sutra jos i mamurluk imas....Pa ti vidi...

WOW je jednostavno pre***en, igra san GW i WOW na 'privatnom' serveru i mogu rec da jednostavno to nije to... Triba provat i vidit za sebe... Ta sema sa dva covika na istom accountu ne drzi vodu jer prije ili posli ce se desit da ce oba ic istovremeno igrat i eto belaja...
Za moj pojam je jedino malo previse duga i zbilja trazi vrimena i vrimena, pa ako si casual palyer onda se to rastegne dok dodjes do 60 (70 u BC)... A opet... Ma kupit cu je pa nek me i zena i dica potiraju iz kuce : lol2 :

Kolega, dobro zboriš :p
U 20 godina dugoj igračoj karijeri, nisam bolje igre igra! Amen :rolleyes:

mamutarka 05.09.2006. 00:10

Citiraj:

Autor Baki_1 (Post 513759)
malo jadno davat 100 kuna mjesecno....

kak volim kad neko ovak kaže

a nije jadno dat 500 kn za igru koju pređeš za 3 dana?(splinter cell, hl2, etc.)?

ovako dam 100kn mjesečno za igru koju mogu igrat 24/7 a i 0/0

vga killer 05.09.2006. 00:46

Citiraj:

Autor M4mut (Post 514501)
kak volim kad neko ovak kaže

a nije jadno dat 500 kn za igru koju pređeš za 3 dana?(splinter cell, hl2, etc.)?

ovako dam 100kn mjesečno za igru koju mogu igrat 24/7 a i 0/0

Upravo tako. Tih 100 kuna zapim u subotu bezveze, a ovak se bar zabavljam kad nemam kaj za delat.

Meni je igra fantastična, stalno se nekaj novo radi. Jednom smo napravili totalnu koljažu da smo uspjeli server srušiti : sweating Uglavnom, čista zabava

Chuby 05.09.2006. 02:32

I ja potvrđujem da je igra izrazito zarazna i dobra. Vrijedi tih cca 100 kn mjesecno i stvarno imas osjecaj da dobivas vise nego dovoljno za tu lovu (updateovi, patchevi new stuff in game) Jedini problem je sto STVARA OVISNOST I UBIJA OSOBNI ZIVOT NA SVIM RAZINAMA. Vise ne igram i sad mi je dobro :D ali nije lako prestat. I kad ne igras mislis na hebenu igru.......

Emissary 05.09.2006. 04:06

Citiraj:

Autor sith (Post 514031)

Toliko pošteni alkos zapije sam i ujutro nema mamurluk...i usto bolja mu je ta jedna večer nego 30 dana igranja. :D

Paske 05.09.2006. 08:18

Igram cca 2 godine - skoro pa svaki dan.

U prosijeku 5 dana u tjednu.

Istini za volju pomalo, nakon 2 godine, pomišljam na druge igre, čak sam i kupio GW - ali se uvijek vraćam WoW-u :D

Eh sad - ako si mladac koji ide u školu - 100 Kn ti je veliko ko planina.

S druge strane ako radiš, vjerujem da ti je 100 Kn najmanji problem ;)

kalixius 06.09.2006. 01:46

Citiraj:

Autor Paske (Post 514602)
Igram cca 2 godine - skoro pa svaki dan.

U prosijeku 5 dana u tjednu.

Istini za volju pomalo, nakon 2 godine, pomišljam na druge igre, čak sam i kupio GW - ali se uvijek vraćam WoW-u :D

Eh sad - ako si mladac koji ide u školu - 100 Kn ti je veliko ko planina.

S druge strane ako radiš, vjerujem da ti je 100 Kn najmanji problem ;)

dobro sloviš kaj se tiče školaraca.a i to kaj kažete-kad imaš braće onda dijeliš account.ali ipak,kad si jedan onda moš igrat stalno.

kad gledaš i nije puno dat 100kn,ali puno je dat na početku tih 450kn.ali kad se jednom uzme onda to i vrijedi.

i ekipe na netu uvijek ima što je zabavno.

undo 06.09.2006. 02:07

meni je ta igra fenomenalna,odlicno je napravljena i jos jednom ponavljam ODLICNA IGRA!

DevNull 13.09.2006. 14:03

Igrao sam wow oko godinu i pol, digao 3 lika na 60 i jos neke na manji lvl, full se zgearao, iskusio high end content i moram priznati da je wow sve samo ne dobra igra. Nema feeling kao ostali blizzardovi naslovi, barem ne meni hebiga, pa sam prestao i sad prodajem acc. Previse vremena trosis na nju ako zelis iskusiti high end content, dosta los support, prepuno botova i slicnog smeca pa gotovo da mozemo reci da polako postaje poput Diabla 2. Da ne pricam o spammerima, scammerima i slicnim idiotima koji dodatno kvare igru. Sigurno se neki nece sloziti samnom ali ovo je samo moje vidjenje. U svakom slucaju ako si navikao na dinamicke igre s puno akcije wow to nije kad pricamo o pve strani wowa, a po pitanju pvpa, bolje si uzmi GW pa to igraj.

Paske 13.09.2006. 14:32

Citiraj:

Autor DevNull (Post 521570)
Igrao sam wow oko godinu i pol, digao 3 lika na 60 i jos neke na manji lvl, full se zgearao, iskusio high end content i moram priznati da je wow sve samo ne dobra igra. Nema feeling kao ostali blizzardovi naslovi, barem ne meni hebiga, pa sam prestao i sad prodajem acc. Previse vremena trosis na nju ako zelis iskusiti high end content, dosta los support, prepuno botova i slicnog smeca pa gotovo da mozemo reci da polako postaje poput Diabla 2. Da ne pricam o spammerima, scammerima i slicnim idiotima koji dodatno kvare igru. Sigurno se neki nece sloziti samnom ali ovo je samo moje vidjenje. U svakom slucaju ako si navikao na dinamicke igre s puno akcije wow to nije kad pricamo o pve strani wowa, a po pitanju pvpa, bolje si uzmi GW pa to igraj.

Ovo ti je prvi MMO jelda : goood :

virty 13.09.2006. 20:48

Citiraj:

Autor Paske (Post 521597)

Upravo tako! : nono :

Paske 14.09.2006. 08:48

Mapa Outlanda u ekspanziji - looking good :D

http://www.worldofwarcraft.com/burni...utlandmap.html

thedream 14.09.2006. 15:21

Najbolja igra za PC ikada..definitivno..eventualno Baldur serija..i Fallout...
Ali vrijedi svake kune..teško je katkad pogotovo sa 56K modemom,treba ti igra,pa bon pa kod frenda koji ima DSL trči po zadnji patch...pa ovo,ono...ali
jedanput kad zaigraš i digneš se na lv20+ vjeruj mi da je mrak...
A tek pvp...genijalno...jedina u biti igra za koju se i isplati danas dati i davati nofce..Guild Warsi su čujem isto super..ali ne vjerujem izdaleka toliko popularni kao wow....sick...: cheers2 : cheers2

DevNull 15.09.2006. 13:13

Citiraj:

Autor Paske (Post 521597)

/sarkazam nDa prvi /sarkazam off

Prvi mmo koji sam igrao nekoliko godina je UO. Zatim sam jedno vrijeme igrao na privatima dok nisam popizdio i oso igrat d2. :smoke:

Paske 18.09.2006. 10:00

Citiraj:

Autor DevNull (Post 523343)
/sarkazam nDa prvi /sarkazam off

Prvi mmo koji sam igrao nekoliko godina je UO. Zatim sam jedno vrijeme igrao na privatima dok nisam popizdio i oso igrat d2. :smoke:

Onda ti je savršeno jasno da broj budala i kretena raste proporcionalno sa popularnosti MMO-a

EDIT: Kaj se tiće end game - većina igara nakon nekog vremena postane endless grind.

Ipak TBC izgleda dobro - vidjet ćemo ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16.