![]() |
isdn i 2 kompa......
:D
selim juniora na kat!!!!snijm ide i jedan od kompova,normalno...... e sad i on bi internet vezu,ne.......decec chata,maila,ziher i cucice skida ....... :rolleyes: htel bi cuti vase mislenje svezi glede toga da je bolje imati.........a)isdn linija od terminala do pci adaptera direkt on1/ja1 lajnu .................b)mrezna kartica.....ja sef/on user il da ga sutnem nogom vritnjak i zaboravim na gluposti sa podmlatkom? btw,normalno da bu "sam" placal sve kaj napravi na netu..:D :D |
Re: isdn i 2 kompa......
Citiraj:
Daš mu pola sata na dan pod strogom kontrolom i dost - nema nikakvih sranja. Ako baš želiš mislim da je bolje mrežom dijelit modem - da ga bolje kontroliraš. Uključiš brojač impulsa i kad vidiš xxx kuna onda lijpo kabel iščupaš iz svog kompa i kraj potrošnji :D |
Re: isdn i 2 kompa......
Citiraj:
Pao je za domovinu. Budem postao koju slikicu kasnije da vidite kako izgleda pod punom ratnom spremom. |
Re: Re: isdn i 2 kompa......
Citiraj:
toooooooooooooo bratac torrrrrrrrr!!!!!!!!!!! :rolleyes: btw,a kolko si procova rezerve uzel????????(ja sam piknul jedan 1700+ iz jake serije0310,al je na "odmoru "kod šogora koji samo surfa il se malo igra!!!jadnik nema blage veze kaj sam mu piknul pod haubu:rolleyes: a posle mu uvaljam svoj 2100+ kad ga zguštam pod spiku da je ovaj brži:rolleyes: ) a sad se čekaju sli-ki-ceeeeeeee:clap: :clap: |
Re: Re: isdn i 2 kompa......
Citiraj:
probal bum oštro i na prvu za početak,a posle.... ma bumo vidli!!:beer: :beer: |
Re: Re: Re: isdn i 2 kompa......
Citiraj:
|
1 privitaka
Evo
|
Re: Re: Re: Re: isdn i 2 kompa......
Citiraj:
kaj je ziher.........ziher je:D :D :beer: :beer: :beer: btw,ja bi vodeno,al se neće samo složit..... samo...mislim...:rolleyes: ja bi i pošteno platil...ne al...mrmlj ,već sam pobral košaricu od jednog forumaša,,,,:beer: moram dat oglas na monitor,ne ...da mi slože vodu...ne..:beer: :beer: |
1 privitaka
i još
|
Citiraj:
kad je vatreno krštenje??:D |
Citiraj:
Pijem pivu i gedim ga.... |
1 privitaka
zaboravi i ovu
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
ej koja mi je muka bila to nataknut na proc......... lenguza je srafala u kućištu,a ne ko sav normalni svijet....na stolu..:rolleyes: .......pa ondak skužim da je naopak rozeta....:rolleyes: joj mene joj........:D :D i pes mi se valjal od smeha....:burn: |
1 privitaka
Evo Z3D
|
1 privitaka
k
|
1 privitaka
k
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D :D al smo picajzle!!!!:D :D :beer: :beer: :beer: |
obečal sam fotke nove zverke....
1 privitaka
evo kak sam obećal ujutro.... slikce!!!:beer:
|
1 privitaka
još...
|
1 privitaka
a otraga..
|
1 privitaka
a,da obecajem da bum napravil reda nutra,danas sam kupil plastične vezice sa požnirat kablovinje!!
|
1 privitaka
mda,,,vam se svidja???:gringo:
|
Citiraj:
:gringo: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:02. |