![]() |
VIVO?, VF700 i X1600XT
Ovako, prvi problem!
Imam VIVO na grafickoj i ukopcao sam u video ulaz kameru. Zanima me, preko kojeg programa mogu gledat to? Probao sam DScaler, ali on je ocito samo za tunere... Onda, drugi problem od kojeg cu oglusit... Graficka iz siga, powercolorova, ima neki hladnjak mutavi koji me izluduje... Isao sam staviti zalmana na njega, a kad ono ima 4 rupe oko GPU-a i ona kopca od zalmana je jednostavno preduga i ne moze se zasarafit!! Druga stvar je sto GPU nije zasticen sa limom oko cipa koji drzi hladnjak da se ne klacka, pa se bojim da zalman ne zdrobi gpu...Sto uciniti po tim pitanju?? Treba mi neki tihi hladnjak!! Hvala! |
Hm, čudno kako raspored rupa neodgovara...na zalmanovoj stranici, nisam vidio tvoju karticu na listi nekompatibilnih...a u vezi klackanja...pa ja sam prvo stavio zalmana i onda lagano dotegao (samo da šaraf uđe) jednu stranu i onda drugu i onda ravnomjerno dotezao sa obje strane...
|
Nemam pojma, tako mi izgleda...probat cu jos jednom navecer, makar ne vjerujem...znam, ali svejedno se bojim da ga zalman ne prignjeci :)
|
Evo, definitivno nejde zalman na nju....ne vjerujem...mutave rupcage, najradje bi ja jednu izbusio...
A nitko ne zna s kojim programom mogu gledat Video In sa graficke kartice?? edit: Dakle koji hladnjak uzet! Zelim prije svega tisinu? Cini se da nemam drugog izbora nego VF900:mad: |
Možeš preko VirtualDubModa, Pinnacle Studia,...
Probuši rupu di treba i pričvrsti ga kako ti je Razer rekao, nećeš sjedit na njemu da se klacka... |
Citiraj:
Samo odaberi video source u programu za gledanje (npr. kod mene je WinDVR, signal sa videa je s-video, kad prikljućim kameru odaberem u izborniku composite (chinch) i to je to) |
Citiraj:
To o rupi, bila je samo sala :) iako mi je na tren doslo da je izbusim :o |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:39. |