![]() |
Temperature Core 2 Duo
zanima me kak vam se kreću temperature Core 2 duo procesora pa ono da fino navedete kakvo imate hlađenje i kakve su vam temp. u idle i u full load...
|
e6300 allendale
p5w dh freezer 7 pro vcore = 1.225 @ freezer = 800rpm; idle = oko 30, load = oko 35 |
e6300 allendale @ 3.01 Ghz
gigabyte 965p-ds3 vcore = 1.38 V (sonic tower + 120mm vent @ 950rpm) idle = ~32 load = ~40 |
fu*** koje temperature! Pre***************eno! Znao sam da se malo grije ali zar je toliko malo!?
|
i sve to sa ventovima ispod 1000 rpm-a, vrrrrlo fino...
|
Orginal Cooler na E6400
2,13= Idle 36 Load 39 @3.0 Ghz Idle 45 Load 52-55 |
Predobro,ko Tualatini..
|
Zaustavlja se ventilator u idleu (proc na stock frekvenciji)?
Vidio sam to na Intelovoj demonstraciji, E6300 u idleu, vent se ne vrti i sve radi ko urica :) |
Citiraj:
kao kod notebooka, hebeno : goood : |
E ali na veliku žalost ovi čistokrvni conroei se griju više pa znaju doć i do 60 bez problema. :(
|
Ovaj tjedan meni dolazi ASUS P5B i Allendale 6300, pa ćemo vidjet kako se ponaša i na vodenom...
|
Citiraj:
http://img145.imageshack.us/img145/9...5631bq1.th.jpg kao što se iz priložene slike može vidjeti, poprilična površina jezgre (i tranzistora) pripada cacheu, pa zato i ne treba čuditi jače zagrijavanje "pravog" Conroea :) |
Citiraj:
kaj se tice zagrijavanja, iskljucio sam vent na sonicu i vec 3 sata radim na kompu pasivno (na def. taktu i voltazi)...temp jos nije presla 50 stupnjeva |
Na Anandu su P5B sa novim biosom digli oko 530MHz ako se dobro sjecam...
|
Citiraj:
http://www.xtremesystems.org/forums/...98#post1682598 |
da na XS rade čuda sa njom. ;)
Moja dolazi sutra :p ja sam pitao ima li još u ponedjeljak kad je niko nije stavio na cjenik pa :p |
koje memorije koriste da toliko izsisu????
|
Tko je ono bio reko na forumu da asus P5B ne vrijedi tih novaca....:D
nego dosta OT pridržavajte se teme... |
Moja P5B je spremna :) I nova memorija,Crucial 2x 1GB: CoolRamb
|
Citiraj:
|
i sta ces sada s njom kopat zemlju!?
ajde da vidimo do kolko ide |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
heheehe sad ćemo imat istu ploču:D,sretno u probijanju 500fsb. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali mislim da ti 530 fsb-a nece trebati sa E6600, tu ce biti granica proc, ne maticna :) |
ja iščekivam HPekspres :)
kaže da bi trebao do 5 sati doć, ali džabe mi kad još vodeno nisam složio kako treba i minimalno tjedan dana će mi trebat za to. :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:38. |