![]() |
Problemi s USB-om!!!!
edavno sam kupio Jetway V400DA MBO koja je bazirana na KT400 chipsetu...Uglavnom problem je u tome što ne znam spojiti USB portove koji se nalaze na kučištu. Iz kučišta izlazi 8 žica s nastavcima D3-; D3+; D2-; D2+; GND; GND; POWER; POWER, ali u priručniku od ploče ulazi za pojedine žice drukčije su označeni (VCC; VCC; DATA-;DATA+; DATA-; DATA+; GND; GND; GND) - ovakve su oznake i na USB1 i na USB2 portu na matičnoj! Nadam se da ce neko imati volje odgovoriti!!!! Hvala!!!! :burn:
|
Re: Problemi s USB-om!!!!
Citiraj:
Ovak-budem ti sutra pogledao kak je kod mene pa ti javim... |
Re: Problemi s USB-om!!!!
Citiraj:
|
pa u tome i je glavni problem kaj ne kuzim oznake na ploci - nisu bas iste kao na kucistu..............
|
pa u tome i je glavni problem kaj ne kuzim oznake na ploci - nisu bas iste kao na kucistu..............
|
Citiraj:
D1,2,3,4=DATA GND=GND VCC=POWER Jebiga,nemam pojma gdije sam zametnuo svoje brackete s USB-om pa da vidim kak je kod mene... Ha-pitao sam ženu,odmah ih je našla:) Tja-na mom backetu je plastični konektor sa 8 rupica+još jedna prazna,valjda da ne fulaš:) A jesam ti pomogao... |
Pogledao sam i u Manual...
dvije od 5v_Dul dvije Data+ dvije Data- tri Ground Prve dvije/gledajući okomito,jedna ispod druge/ su 5v,onda Data-,pa Data+,ostale Ground Tako je na mojoj ploči,gledajući sa lijeva na desno... |
hvala uspio sam
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50. |