![]() |
Kingmax 1GB PC5300 667mhz
do koliko je sigurno dizati voltažu na ovoj memoriji?
|
Čuj do 2,3v mogu bez bada podnjet.
|
Citiraj:
|
probaj pa vidi ili pitaj ekipu koji ga imaju pa da ti kažu iz prve ruke
|
Slobodno na 2.3v,iznad toga obavezno hladjenje
|
Citiraj:
ma hlađenje sam fino rješio ono 2x120mm svaki se vrti na 1000rpm pa baca dost zraka unutra a vidjet ćemo kad dođe,konačno došle asusove ploče P5B:D pa si gledam koji ram uzet,al kingmax mi se čini čist ok |
Citiraj:
|
e izgleda da neću moći kingmax nabavit nego kingston 667mhz jel to valja šta?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da Good Ram ima iste cipove kao Kingmax 667 i 800...
|
ako mogu preporucit nesto malo skuplji goodram pro...e mema je preverzija...nije skup a ima micron d9 cipove na sebi..ide odlicno
|
koji D9 si dobio gore i di si to kupio?
|
|
Da si to rekao prije 2 dana ;)
|
ma memorija je već naručena,taj kingston mi se uopće ne čini loš,to je onaj Hyper X...
|
taman kad sam se ponadao da ću dobit kingstona...nema ga...čak ni u Msanu imaju samo value a to mi je smeće onda uzet...ajd nek neko nabaci preporuku za neki 2x1gb na cl4 ram 667 ili 675....
|
Citiraj:
http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.207.037 mozes i ovaj od 800mhz ali kazu da idu isto i skuplji je 50kn.:smoke: |
šta kažete na ovaj? http://links.hr/index.php?option=art...kl=051.207.033
|
Citiraj:
|
nebih se cudio da ova corsairova neide preko 750 Mhz...kingmax je ipak nesto u sto mozes biti siguran da ce ici...tko zna kaj se skriva ispod ovih sarenih corsairovih heatspreadera
|
Citiraj:
|
goodram pro 800mhz :) ja idem mjenjat svoj kingmax...pogotovo jos, jedan stick ne radi...
|
Ajd onda baci rezultate kad budeš mogao. :)
|
Na Kingston 1GB sticku 533mhz,667 i 800 mhz su D9 gore,tocnije D9GCT,idu na 1000Mhz 4-4-4-5 2.4v
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije previse struje,zasto bi bilo?Do 2.5v je sigurno uz aktivno hladjenje )ilitiga propuh u kucistu),vidim ja ekipu kako voza D9 na 2.9v bez problema |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:44. |