![]() |
2100+ ili 2500+ Barton?
Koji uzet? Dobar 2100+ Tbred B ili taj Barton 2500+?
|
Re: 2100+ ili 2500+ Barton?
Citiraj:
sad 800 kn ili 1200kn je pitanje...ako imas jaku plocu i vodeno onda mozda bartona...ali da li ti treba ta snaga je drugo pitanje...evo ja svog imam namjeru spustiti posto osim capture nisam nigdje vidio potrebu za tolikom jacinom...jedino strategije ali tu vise pomogne ram nego proc... znaci ako ti je vazan toliki oc koji ti pruza barton uzmi njega..ako ipak nije nego ti je dosta i 11x200 ili tak nes onda uzmi tbb... moras navesti za kaj ti treba..koja ploca...i sl...pa ti onda mozemo detaljnije reci...i naravno koliko si kratak s parama i sl...ili pare nisu problem... |
Definitivno Barton ako pucas na to da ga duze imas!
Em se da klokat na pristojnu brzinu, em ima vise kesa, em to sto je noviji procesor! :beer: P.S: em to sto te svrbi u dzepu:D |
Kratak sam s parama, da. :beer: I pijan ko letva.
Mislim da cu uzet 2100+ pa sta bude, bude. Ploca je Asus A7V333. |
Ili uzet 1700+, ili mozda 2400+, vidim da se i on moze dobro ocat.
Poludit cu. |
Citiraj:
:D :beer: |
A možda je u šumi:D
Ja dajem skroman glas za Bartona |
Citiraj:
jedino za kaj ti moze sluziti barton je qrcenje kak imas 2500mhz proc kad ga ocas...a ti ga i tak nemres ocati na vise od nekih 13x180...otprilike..cak mislim da je i ovo puno ya kt333 chipset... ak kupujes novu plocu tipa 8rda+ onda ajde jos mogu shvatiti kupovanje tog proca..ovak je bacanje para...iako ti pokusavam objasniti da sve to iznad 11x166 ili sl je sve isto...da malo je brze ali razlika izmedju otvaranja worda u 2nano sekunde ili 1 nano sekundu i nema smisla... ak se bavis necim kaj je fakat zahtjevno na proc...tipa kompajliranja,autocad ili sl,encodrianje i prckanje s videom,obozavas strategije ajde jos kako tako..sve ostalo nema potrebe (isprika ak sam nekaj zaboravio) |
Mislim...meni to fakat nije jasno...
Svog 1800+ vozim na 12x166 i sve dela super. Čak sam ga testirao na 2300 i porast /realan/ perfomansi je bio ...onak...ništa posebno da bi zbog toga silovao proc. Taman da neki proc i digneš na 2400-2500,bez dobre ploče,grafulje i memorije ti to ništa ne znači... Ja bih rađe prodao grafulju i piknuo si neku DX9/npr.9500PRO/ nego mijenjao proc. |
Ma uzet cu 2100+ i bok, pa ga ocam i miran sam. Nemam para ovako i onako. Ovaj 1800+ mi se ne svida. :gringo:
Jelc, daj mi reci, kolko je 9500 Pro bolji od GF4 Ti 4200 64mb? Za kolko mogu svoju prodat? Vidim da ce sad izac i 9600 Pro, valjda ce i taj biti soldine cijene. |
Ma najbolje uzmi 1800+Tbred. Uštedit ćeš stotinjak kuna koje onda uloži u neki kvalitetniji cooler kojeg možeš usporit i dobit tiši komp.
K. |
v3ky, pa ja tebe ne kužim?!
Gle ako ne misliš uzeti Bartona koji i nije tako dobar kao što bi trebao biti, onda je najbolje uzeti 1700 jer radi kao 2100. A evo vidim došao si do 2100, je super je proc., no zašto 2100 kada možeš za manje pare dobiti isto. Neželim te ništa nagovarati, samo ne kužim tvoju logiku. Iskreno i ja sam razmišljao i malo je glupo dati za nešto lošije, no šta je da je, 1700 nije loš proc. !!! Evo ja sam kupio: AXDA1700DLT3C 9598996250459 JIUHB 0308RPMW Dakle downgrade sa 2500+ i treao bi moći do te frekve., a ide i više :)) Vidjet ćemo kasnije kada mi dođe ploča sa servisa. |
Ajde mi please reci di si ga kupio? :) I javi do kolko ide. :beer:
Mozda ipak ubodem 1700+. Razlika je 200kn. |
Razlika za šta?! Za ništa, to je isti procesor.
Ubo sam ga u HG spotu, nemaju 2100 koji nisam ni htio kupiti više. Imaju još malo takvih, no trebao bi to kupiti dok ih ima, a tip je čuvao za mene, a bilo ih je još 7. Dakle ista ona gore serija samo mala razlika. Javio bih ti do koliko ide, kada bih imao kompjuter u kojemu bi ga probao... :), tek u utorak ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. By the way, ako ne kupuješ 1700 nemoj NIKAKO kupiti 1800, pušiona... Moj bi trebao ići do 2600 Mhz, no probat ću ga na zraku natjerati do 2300, vidjet ćemo. |
Citiraj:
|
Ploča mi je na SERVISU u Ve-milu.
Mogu vam dati linkove od baš te serije proca pa vi vidite koliko ide..., no ide ... A točno javim sljedeći tjedan, vjerujte da sam i ja nestrpljiv. Neželim se previše nadati, no ... opet. .. VIDJET ĆEMO !!! |
Kupit cu novi cim prodam ovaj 1800.
Onda znaci, valjda 1700+. Ici cu po svim zivim ducanima i koji bude najbolji, uzimam. :beer: |
Citiraj:
AXDA1700DLT3C JIUHB 0310XPMW EDIT: Ovdje potraži taj proc. pa gledaj kako DOBRO IDE !!http://forum.isentral.com/index.php?...5&t=179&st=165 |
Citiraj:
|
Pitao sam u Info Gami za cijeli serijski broj proca, evo još čekam.
Javim kasnije, tj. editiram ! EDIT: evo model proca: AXDA1700DLT3C 9399966280466 JUIHB 0310XPMW |
Citiraj:
AXDA1700DUT3C 9429057281213 JUIHB 0311XPMW pa ako neko zna napamet kakv je?:D |
Citiraj:
AXDA1700DUT3C 9429057281213 JUIHB 0311XPMW pa ako neko zna napamet kakv je?:D |
Dobar je kad si dobio dva komada¨!:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da si bar našao model koji dela na 1.5v... Ajd...hvala bogu da si konačno složil-kak si zadovoljan? |
Znate li kakvi su XP 1700+ u ve-milu?
Ja ću kupiti proc u Dubrocniku (ako ga bude) pa neznam da li uopće imaju ovaj procesor. A Dubrovnik mi je najbliži gdje ima kupiti AMD procesora (povoljno) :) |
Citiraj:
:D :D aaaaaaaaaaaa,tu se okolo hvališ,a???? ajmo,di su sli-ki-ceeeee?????? pa codegen, pa zver-zver tbb,mmmmda,sad još samo slikce da sve to zaokružimo,ne!:D :beer: :beer: :beer: |
He, he he. Da zadovoljan. Ludilo. Odvrtio 3D onak iz zajebancije, bez nabrijavanja (osim proca) i tup 9500! Ja sretan. A bude i proc došel Uguzio sam neku šemu pa ču moći zamjeniti proc ak ne budem zadovoljan.
Madboy, ja sam uzeo u Ve-milu. Taki su... A bude i slikica,samo da to posložim do kraja. Kučište je ludo, dopalo mi se do jaja...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:24. |