![]() |
4x4 Opteron F konfa
Možda mali prikaz kako bi to trebali izgledati famozni AMD 4x4 sustavi, kad se pojave.
Evo linkića: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=87410 A evo i interesantnog članka o tome kako će se odvijati borba na serverskom polju: http://www.infoworld.com/article/06/...OPcurve_1.html |
Hebate i 16gb rama lik ima. On je lud:D
|
HOLY SHIT.... :D :D
:clap: |
Koje izdrkavanje....
I igra kvejk onda na tom.... Strasno. |
bedastoca.
|
nije, pricao sam s tim likom, bavi se dizajniranjem radioloskih aparata :)
|
sa 16gb rama se moze baviti dizajniranjem atoma na povrsini mjeseca...
|
Necu vise u ovu raspravu jer cu iznervirat sebe, Bubbu, Zonda i Visagea.
Nakon sto izvrijedam hrvoja, diazajnera radioloških aparata (što mi je prakticki u struci jedan od najvaznijih aparata za dijagnostiku) i ostalih koji vrte kvejk i 32bitne vindovse na 4,8,16gb rama. Onda cu jos dotaknut i nitrosa i tako to.... Dosta mi je dva bana, netreba i treci. |
imaš servera sa manje RAM-a
a ako se bavi dizajnom radioloških aparata onda mu stvarno treba nVidiin QSLI : lol2 : |
Citiraj:
Kao sto rekoh nepotrebna izdrkavanja.... : stoopid |
lik je izgleda razočaran veličinom svog tintiliniča pa mora s necim bit najjači/najveci u kvartu : evil : :p :cool:
|
Lik izdrkava na vlastitu mašinu, a kako sam primjetio isključio je page file. Evo što je Crn postao o tome na jednoj drugoj raspravi:
Citiraj:
|
Decki - da i vi imate neogranicenu svotu novaca, vjerujem da bi si uzeli nesto extremno bez obzira bilo izdrkavanje ili ne.
Ja osobno znam da bih sigurno uzeo dual CPU plocu AMD i CF x19xx XT/X, a vrtio bih CoD2. Bas sam gad... :) |
Citiraj:
edit: Ste zapazili samo koliko lik ima GB... pardon TB :D, da mi je barem jedan takav hard :) |
omfg koja konfa...corone killer :D
|
ovi kablovi od HDDa izgledaju prejako, ovaku jedan na drugog naslozeni :D
|
ah, pa stara stvar za ovog Venturia... tip ima brdo para i voli jake kompove... i ja bi složio slično da imam para...
E sad, on igra igrice na 2560*1600... i tata bi sine... ma šta mi pričali... |
pitam se zapinje li mu crysis? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro, kupili bi Alienware, Dell ili neku sličnu boleštinu....
Ali šta tip priča je tu najmanje bitno... |
Nek si čovjek kupi što hoće kada ima para. Nekima je gušt klopati dobru papicu, piti dobro vino, voziti brz auto a njemu je gušt imati makinu i pol od kompa :)
Ako ima para neki si kupi Craya, boli me briga, neka kupuje ako mu je to gušt. |
Citiraj:
Ne palamudite. Tko ima novaca nije ga briga koliko sto dodje, vec zeli imati najjace sto se nudi. Nije jedini, pogledajte primjere sa automobilima i slicnime. Ne razumijem sto vas to toliko dira da vrijedjate osobu koju ne znate? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedino po meni fascinantno oko tog kompa je što je prvi uspio nabavit dijelove kojih još nema u dućanima. Na tome mu svaka čast, ali ovo ostalo je prodavanje magle. |
A eto, napisao je da moze nabaviti stvari sa raznih lokacija, odnosno da ima svoje izvore za to o kojima nece govoriti, zato i ima jos stvar koje nisu izasle. I tako je vec duze vremena sa tim tipom ako ga citate.
|
O cem se ovdje raspravlja...svasta.
Ne znam zasto vas uopce briga za sta lik koristi komp. Sve da igra samo solitar na njemu a govori da racuna klimatske promjene u iducih 1234512 godina ne znam zasto se uzbudjujete zbog toga. o_O |
Citiraj:
Pa bemu ljudi. Ja da imam para ko blata, imao bi vilu, bazen, djakuzi kuis ono, vozio bi subaru imprezzu i imao bi cijelu dvoranu punu ovakvih kompova, raznih playstationa, xboxa, kinodvoranu, lebdeci magnetski krevet za fukanje, avion, helikopter itd. itd. itd. Zvao bi ekipu tamo, i za***************avali bi se, gledali filmove,igrali igre, navecer opijali i zvali pizde na ***************acinu, a kako neb imao pametnijeg posla poceo bi se drogirati i svaki mjesec cijelu krv mjenjao! |
Eh ljudi, nek on bude kreten s previse para,al da sam ja takav kreten s toliko isto para i ja bi rado slozio Quad_SLi, kupio 30" monitor, tere i tere diskova pa se ne bi j_ebao s backupiranjam na dvd-e,i ne znam sve sto ne, igrao bi krajzis na max of the max u 100+fps-a i boljela bi me ona stvar.
I da,evo nedavno sam i ja kupio conroe jer sam bio u prilici imat brzi stroj s kojim mi je ljepse radit i s kojim cu moci igrat nove igre bez bada (kad bude bolja graficka:)). Ako se ima_ima se, nek uziva ako mu je to zadovoljstvo. Meni su cudniji oni koji imaju napretek,a onda samo rade,rade i rade dok ne krepaju, a od zaradenog ne uzivaju ni malo, jer ih prije strefi infarkt ili povozi kamion dok idu prek zebre;). Moj moto_uzivaj kad mozes! Zivjeli! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:31. |