![]() |
ATI X1950 series/ 1900XT 256Mb
Eto,čisto da se i ovo malo prokomentira...možda... :)
Dakle vidimo da ATI opet "radi" i da se obistinjuje ono šta su mnogi napisali,da ćemo se počet gubiti u tim silnim sufiksima i brojčanim oznakama... :D Ajde da vidim šta vi kažete na ove kartice,netko tko zna konkretnije razlike od x1950 serije u odnosu na x1900,osim gddr4 meme... I konačno dali ima kakvih najava šta sad sljedeće ide kod nVidia-e,koje će biti ime novih kartica,novi kodni čip i sl....? |
Pa eto iz prve ruke, nije baš nešto, barem x1950. Brža je od 1900XTX, ali ne mnogo.
|
Evo tu imaš šta slijedi od nvidia-e http://www.techpowerup.com/?15857
|
Ja mogu samo reći da sam se jako lijepo nasmijao na ATi-jeve interne testove
|
Citiraj:
Kada ce test? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja bi iskreno volio da na toj kartici ostane sve isto, a samo mema da se promijeni (GDDR3>GDDR4) pa da vidimo pravu razliku, a GPU chip me bash i ne zanima, jer ce definitivno biti izvan mog cjenovnog razreda i dx9 : baad : |
Ima test na www.techpowerup.com
|
Citiraj:
teška lolčina, dobar vic dana... !!! |
super testovi,....koje bu-dale..
|
dobro, hajde....sad postoje i "pravi" testovi pa se možemo prestati osvrtati na ATIjev PR...
|
Svi se čude ko zecu u crkvi. Kao, nVidia i ostali to ne rade. Pa hebemu, svaka frima ima svoje "interne rezultate testiranja" kod predstavljanja novog proizvoda. Neće sigurno izletiti s nekim bjednim postocima, ili nedo bog manjim brojkama u odnosu na konkurenciju. Pa ko još gleda (ozbiljno) te rezultate???
|
Čitam ovo sa techpowerup-a i uglavnom ,ostao razočaran. Naprema X1900XTX-u je brži u prosjeku u igrama za 1-3 frejma. Jedino kaj su sitno smanjili potrošnju, valjda onda i grijanje.
|
Citiraj:
pogledaj test system na techpowerup-u...preciznije,stavku procesor |
Ako se dobro sjećam, proc na 2Ghz...Istinu zboriš...ali opet, ostao sam razočaran...
FEAR je poznat kao igra koja ne ovisi o procu (ako me dobro sjećanje služi), pa eto, 2 fps-a razlike... |
ma jok...tih 2 fps razlika izmedu cf sistema.nema teorije da bi athloncek na 2ghz to mogao pratiti.po meni totalno subjektivan review
ima i tu jedan : http://guru3d.com/article/Videocards/375/1/ |
2 fps-a je razlika i među X1950 i X1900XTX...CF vjerojatno traži više snage...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:34. |