![]() |
Zanimljivo: kraj ATI-ja?!
http://www.pcpro.co.uk/custompc/news...ati-brand.html
unatoč provokatorskom naslovu ;) samo mala vijest....AMD Radeon..kako vam to zvuči?:) |
Pih...kao i uvijek par minuta guglanja i nađe se rješenje: vijest je patka
http://arstechnica.com/news.ars/post/20060808-7446.html prokleti nazovi-novinari i žmukleri :) da pošten čovjek mora budala ispast :D |
Citiraj:
|
nije patka,pogledaj ati i amd sajtove,to je službeno u završnoj fazi
|
Biti će zanimljivo :D
|
Zgodna kombinacija :)
|
Nekako sumnjam da će ATi brand nestati jer su u zadnje vrijeme stekli popularnost. A tko će ljudima objasniti da, ako bude umjesto ATi sve AMD, je to sve isto
|
Ljudi ce si kontati da je to ko sony i sanyo, tj. jeftina kopija :D
|
Citiraj:
|
Ma ovo je smijesno, ATi je jednostavno prejak brand da bi se samo tako odbacio...
|
nije ni prvi ni zadnji veliki brand koji ide,a nije ko da ime stvarno nešto znači,da se zove shitX ali da je brzo i povoljno ja bi uzeo
|
Citiraj:
|
I Intel je izbacio naziv Pentium, vise me nista ne cudi...
|
Ja ne govorim za one koji prate to i znaju šta je šta, nego za najveću većinu koji pojma nemaju i idu sve po imenima.
|
Citiraj:
Pa oni ionako idu po trenutno aktualnom imenu koje god to bilo što njih uopće briga za to kako se to nekad zvalo? : baad : Ili misliš da neki klinjo koji sad kupuje prvu konfu u životu zna nešto o tome "što je bilo što" i "ko je bio ko" prije npr 10g u informatici? ;) Dal neko ko danas kupi recimo iMac zna (ili ga uopće zanima) kakvo je veliko tržište klonova postojalo prije 98 kad su Motorola i ostali otpisai svoj udio u tome? :clap: Dal zna da je nVidia kupila 3dfx i Ali i što su isti uopće isti pravili? : bonker2 Dal ga je sve to briga? :D Ja kažem da nije... :p |
A tebi mogu samo reci. Zivjela point and click generacija.
Obija se to u glavu ljudima, ono sto sam skuzio kod novijih korisnika je to da, koliko god oni znali opet nemaju osjecaj za sve u globali. A za tako nesto, moras znati kako su se stvari prije razvijali. AMD da preuzme ATi, 3dfx je propal, Tiberian Sun je izasao, Doom 3 je izasao, Daikatana je izasla, Duke Forever nije izasao, ovo tu je nista :P hehee |
Hm, ajd, ak vi tako kažete. Iako nerjetko doživim da u trgovini netko dođe i traži NEKU ATi ili NVidija karticu s toliko i toliko rama.
|
Citiraj:
|
Iznenadio bi se ti koliko je to zapravo puno i kakve gluposti naklepeću
|
ah svjedeno mi je nadam se samo da ce cjene padati :D nedira me za brand :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo vratio se ja s mora, i vidim da ima puno novosti... čovijek više nemre se ni na 3 tjedna odvojiti od neta, i kompa da ga ne dočeka neka mini revolucija...
a dobro, kaj bude bude, volio bi da ostane ati, ali mi je najvažnije da cijene opadaju i da se sve brže vrti za manje para pod kojim god brandom da bilo... |
baš kupio tu neku sliku - neki satovi piše Dali gore, prešarao to napiso Mrtvi (tak je svejedno znaju ljudi kaj je)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:35. |