![]() |
Warning! CPU has been changed or overclock failed!
"..Please re-enter your settings..."
je poruka koja mi se prikazuje svaki reći put pri paljenju kompa. Napajanje sam mjenjal(na više) i jedan stick ram memorije je vani (sad je 256). Napajanja je dosta, i više nego dosta. Nekaj trebam v biosu promjeniti ili tak neš, kaj? btw...ovo može i pod software, ali ovdje bolje paše. :D Danke. |
kmh..smanji overclock...to se meni dogadalo kada sam proc s premalo soka dizao na 2,9 ;) ili daj procu malo vise soka
isto tako mi se to dogodilo kada sam u staroj nf7-s abitici skurio jednog mobilca 2400+..koji je ocito bio sheban jer se odmah poceo dimiti :) napravio sam clear cmos..ali to ocito nije tvoj slucaj.. --- ako si overclockao procesor smanji overclock i probaj opet :) |
Nisam overclockao ništa. Zabaravio napisati. Sve mi je na default, tam sam stavil ono "Load nekaj zadnje..." i npr. ako promjenim vrijeme u biosu onda je dobro, sve do trećega paljenja.
|
probaj clear cmos i onda sve ponovno postelati
ili fleshati bios ponovo, meni se jednom tak desilo prefleshao ga i sve super . |
Možda ti CMOS baterija rikava ako ti ništa drugo od ovoga što su naveli dečki ne pomaže.
|
bas sam htio predlozit: izvadi bateriju na 10 min pa da vidis kad ju vratis. ak imas unimetar izmjeri napon baterije kad ju izvadis
|
Citiraj:
to ti je 99% zbog baterije....kupis novu u chipoteci za 2 kune.... i P.S. ne moras izvadit bateriju na 10min, dosta je par sekundi i to je to..... |
Hvala na prijedlozima. Morat ću ih razmotriti i vidjeti koji ću i iskoristiti.
:) |
najednostavnije ti je probati s baterijom :)
iscupaj bateriju (sorry dude znam da boli :D ) i stavi novu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:48. |