![]() |
Problem sa Win XP
Ljudi, pomagajte
instaliro ja ponovo (po ko zna koji put) Win XP i odjednom mi se poceo komp sam restartirat cim izadjem iz neke igre, internet explorera, pa cak i kad ga hocu ugasit. Ja probo po drugi put instalirat i opet isto sranje. Specificno je to da se bas uvijek restartira kad izadjem iz necega. :rambo: :rambo: :grrr: |
to ti se desava zato sto imas bolesni avatar:D
|
Citiraj:
|
a da li ti se to desava na ocanoj masini? ako da vrati na default pa vidi jel mozda u tome problem...
naime vidim da imas ddr266 a da ti je komp ocan....a ovakve stvari se desavaju zbog problema s ramom... |
neke maticne imaju cd na kojima su njihovi driveri ako ih ne instaliras moze ti se restartirati racunalo svako malo. dogadalo mi se u 2 slucaja.
|
Citiraj:
Primjetio sam da u startupu podigne neki cudan file dumprep 0 -k i kad ga ja iskljucim ponovo se sam ucita kad upalim komp. |
Citiraj:
i naravno koliko je stara masina...ako nije nova i prije je sve radilo reci mi sto si mjenjao... |
Najvjerojatnije ti je smrdan aspi driver ili u windowsima ili u biosu, pobaj se sa time pozabaviti, imao sam slcian slucaj kod frenda, njemu se gasio skroz kompjuter sam od sebe, dok nismo slozili aspi aware os u biosu.
|
Citiraj:
stavio. Inace sama maticna je od 3. mjeseca 2002. Nije nova, polovnu sam ju kupio prije 2 mjeseca, nisam nista mjenjo osim sto sam danas dodao jos RAM-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
drugo pogledaj da li imas negdje apci setting...ne acpi nego apci!!!...ako imas win2k ili xp moras ga imati na enabledu..a ya win95/98 na disabledu...pazi na to... probaj prvo 4in1 pa onda i ovo..javi rezultat... |
OK, stavit cu ih onda pa vam javim.
Hvala |
Napokon.... radi normalno, stavio sam 4in1 drivere i sad je sve OK.
:clap: :clap: :clap: Hvala svima jos jednom! :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Cccccc, ajd nauči još malo pa se vrati:D E sad mogao je on navesti milion podataka i o vrsti šarafa koji šarafe matičnu, a ne spomenuti jednu malu, nevažnu, mizernu i nebitnu sitnicu-NISAM STAVIO DRIVERE OD MATIČNE. Ko` ono: autio mi nema guma, samo felge-kak ide tak sporo:D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:15. |