![]() |
INTELOVE SMICALICE ???
A što sam vam ja napisao o INTELOVIM prije neki dan?
Sad se razotkrilo oko cijena. SAD ĆEKAMO NEZAVISNE TESTOVE. Koji će najvjerojatnije biti lošiji nego testovi od prije par mjeseci. Sjetimo se samo što je bilo prije par godina. Najave PENTIUM IV procesora, Ke bombastični naslovi i "testovi",procesor budućnosti, doći ćemo za 2-3 godine do 10Ghz,da bi na kraju kupci tužili INTEL za prijevaru, jer je prvih nekoliko procesora bilo po performansama lošije od dotadašnjeg PENTIJUMA 3 900Mhz. Neka mi netko objasni neke nejasnoće, -Kako to da u jednoj Splitskoj velikoj trgovačkoj kući, prije 2 dana nalazim gotovu konfiguraciju sa "INTEL CELERON 2800Mhz" i 15" LCDom za nevjerojatnih 5335kn. -Kako to da u velikim lancima, gdje se može kupiti gotovo računalo, prodaju obavezno Intelove procesore u 90% konfiguracija, bez obzira što bi se za istu lovu moglo kupiti DOSTA bolje računalo sa AMDovim punokrvnim ATHLONOM. Ma znam ja zašto,a znate i vi :-) Tako možeš neko vrijeme držati dobru prodaju,ali ne vijećno. I zbog toga između ostalog opada iz dana u dan udio Intela na tržištu. A letimičnim pogledom na cijenike vidi se da pored nekih ATLONA stoji da su rasprodani, i da trenutno nisu dostupni. TO JE TAKTIKA!!! Ja sam odavno prestao vjerovati Intelu. P.S. Skratio sam dosta text zbog autocenzure. Ovo je ipak forum i treba paziti na javno izgovorenu rijeć! |
Citiraj:
De napiši na kojoj si drogi, i ja bi malo. Vidim da te yebeno puca... |
Ne hranite trola...predlažem ignoriranje, ako nastavi sa ovakvim glupostima, ban.
|
E MOJ POMO!
Ja izgleda netipkam dobro pa sam napisao PENTIJUMA. Ali se ne piše YEBENO koliko ja znam. |
E grdi, tebe je nekaj opakog spopalo. Ne znam ćemu uopće ovaj topic, stvari se mjenjaju tokom vremena. Fala Bogu, informatička industrija se svakim danom mjenja, čim nešto kupiš, sljedeći dan izađe nešto "novije", "bolje" i skuplje.
Intel ima svoju marketinšku taktiku, AMD svoju. Što je bolje, kupac će sam odlučit. A onaj koji kupuje komp u pevecu ili takvim trgovinama, neće niti biti briga kaj je on kupil, samo nek mu radi kak spada (bilo brzo ili sporo). |
@grdi: legendo samo tako nastavi. Mislim da imaš pravo. Intel je totalno kriv za cijene u Hrv trgovinama. Procevi su im zaqurac. Ajde molim te ugasi autocenzuru.
Inače kad napišeš ***************eno na ovom forumu dobiješ hrpu ***. |
Nemojte zamjeriti čovjek je malo ogorčen a i kiša je!
|
POMO sjedi 1
Kad nešto pišeš neka to bude pametno! |
Napisao sam text, ako netko misli da sam nešto krivo napisa,neka me demantira,ili sučeljavanje mišlenja itd.
Ali glupi odgovori tipa: -KAJ te puca -Na kojoj si drogi -Čovjek je ogorčen -Kiša pada ... Daj prestanite sa tim djećjim fintama.Pari mi se da ovdi ima likova što danonoćno visi na forumu,postali su "inventar" |
Dečki, skrenuli ste sa teme...
A koje je tema? Ovo mi sliči na grdijev unutarnji monolog...NHF ;) |
DO NOT FEED THE TROLLS, PLEASE.
FUTTERN SIE NICHT DIE TROLLE, BITTE. NON ALIMENTARE I TROLLI, PER FAVORE N'ALIMENTEZ PAS LE TROLLS, S'IL VOUS PLAIT |
Grupica likova je stalno na ovom forumu i ponašaj se kao da im je
ovaj forum privatna svojina za međusobno čakulanje, doslovno su ga uzurpirali. I ako se netko pojavi i razbije im šemu odma se uznemire i navale na pridošlicu i udru po njemu iz svih oružja,kao "NE HRANITE TROLA" Jak mi je izraz za poludit!! |
Citiraj:
Uostalom: složi mi ovdje dva kompa koja bi ti volio vidjeti tamo, Intel i AMD varijantu pa ćemo raspravljati.. |
http://www.mninter.net/~richard/Plea...e%20trolls.jpg
ali samo da velim nekaj u vezi ovoga "Kako to da u jednoj Splitskoj velikoj trgovačkoj kući, prije 2 dana nalazim gotovu konfiguraciju sa "INTEL CELERON 2800Mhz" i 15" LCDom za nevjerojatnih 5335kn." .. u vecini trgovackih centara i slicnih centara koji nisu specijalizirani za prodaju informatike i slicne opreme bus nasel takve cjene... imaš isto tak celeron i amd duron konfiguracije u bamt hausu u maću po 6 i 7 tisucha kuna ... racunala se kupujeju u specijaliziranim trgovinama a ne da dojdes u konzum i s police uzmies graficku .. prejdes do frizidera i zemes nekakav kuler .. a med paradajzom i krumpirom izaberes nekakav ram i hard |
@Lesa & IceFisherman: Daj nemojte grdom uzurpirat forum. Sram vas može biti. Vi sigurno spadate u onaj "inventar" koji mu se "pari" po forumu.
Citiraj:
: roller : : roller : : roller : : roller : |
E POMO tako je bacija si me odma u "BED", "BEDIRA SI ME"
Greška u koracima..."BEDIRAO SI ME" nisam više "IN" |
Danas su Fleks i 1van popili banove. Mislim da je vrijeme da ova trolčina dobije treći.
Tko je za? PS. Moderator je obaviješten. |
oprosti Pomo..nisam htio :o ;) neka sam grdi odgovori, nećemo kuhati frku...a ak ispadne da nemremo civilizirano, ima fala bogu gumbić za pozvat strašnog moderatora i lako se thread zalocka...
al prvo idemo lijepim načinom, civilizirano.. @Grdi: koji se klinac svađaš, molim te složi dve konfe kak sam te zamolio pa ćemo vidjeti ide li za iste pare..to je i bila poanta? |
Citiraj:
Kaj se tiče teme. Moreju i Intel i AMD imati smicalice da boli glava. Ne dira me 5%. EDIT: Citiraj:
|
Citiraj:
Viš' da tipu ne paše vrijeme, vjerojatno je večeras pun mjesec u korelaciji sa Marsom i visokom plimom... |
Citiraj:
ak se covjek nezna suzdrzavat...onda je jedina opcija ban |
C,c,c,c - nema bana. Ovo zatvaram pa pokušajte ponovo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:09. |