![]() |
Intel--->> novi chipset
Pošto ću uskoro udomiti conroea onda me zanima planira li intel izbaciti neki novi chipset kao npr. 985, koji bi conroea uspio još malo iskoristit.
|
Hm, što fali 965 i 975 čipsetu?...i ovako su ploče dosta skupe, a i da intel izda neki novi čipset , ploče s njim će sigurno koštati puno...
|
|
pa kao šta sam rekao da još malo iskoristi conroea :)
mc_fish znam to vrlo dobro nego me zanima ima li kakvih vjesti o novome chipsetu. :) |
ma uzmi si 975 najbolje...
|
bolje da ovi cipseti drze jos neko vrijeme..bar do Kentsfielda
|
valjda neće pretjerivati s cijena od 2500kn za ploču. Pa bi izlaskom novih trebale ove pojeftinit da one zauzmu cijenu od 2k kuna. :)
Ali vjerovatno ću onda uzet 975x jer vidim nema nikakvih najava. |
na netu nama naznaka o 985x ali se nagađa da ce izaći sa novom serijom Intela Quad-Core
|
znači proći će dosta vremena do toga. :)
Šteta |
intel nece jos dugo izdati Quad-Core da ne unisti si prodaju conroe-a, kada se conroe dosat rasproda onda ide u akciju Quad-Core i snjime bi trebao i novi čip 985x a sada kad ce to biti fakat nezanam to su neka moja nagađanja tak da nije sigurno. pise na netu da bi trebao Quad-Core izaci u prodaju pocetkom 2007 a dok dođe u hravtsku proci ce isto kao i za conroe-a.
nemoj me drzati za rijec ovo je neka moja procjena :) |
Bearlake-X chipset
Citiraj:
Citiraj:
Izvor: Inquirer i Overclockers.com |
Quad-core procovi iz Intela će izaći tijekom ove godine, odnosno krajem ove godine. I čak ne bi trebali ostati neiskorišteni jer bi in crisis (igra, jel) trebala moći iskoristiti prednosti dual-core i quad-core procova.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:53. |