![]() |
core2 2.13 - 2500kn L0L!!!
|
Zakaj je ovo u AMD
|
Citiraj:
I da, ovo bi baš MORALO ići pod Intel podforum. |
Ima 50 tema vezanih za Conroe. Zasto to tamo nisi ubacio?
|
Pop**** cu od tog Conroe-a. Samo conroe, conroe, eto ga sad i u AMD podforumu :D
|
to su nešto zeznuli pogledaj nu autronic-u
|
zasto ga nema u ve milovam cijenik na netu?
pohvala i kritike conroe-a pisi u intel: CoolRamb |
Jesu to oni sa znakom od Citroena? http://cosgan.de/images/midi/verschiedene/c045.gif
@nobody Pogledaj bolje VeMilov cjenik, posebna rubrika na vrhu Procesori. |
Citiraj:
|
|
a moja greska skuzio sam zasto nema jer sam logiran :)
edit: hvala atha na brzoj pomoći : cheers2 |
Samo 700kn su lagali u Autronica :)
|
ajde kako su neki forumaši bacili drkicu na ovu vijest:rolleyes: malo realnosti: Autronic je direktni Intel partner i ako on stavi cijene koje je stavio, gotovo sigurno je da će te cijene biti kada im dođe roba na lager.
To što je Ve-Mil tko zna gdje vani kupio neku količinu da bude prvi i da ulovi što više zarade na prvotnom ludilu, to je njihov problem. Čim više veletrgovaca ili maloprodaja dobije Conroe cijene će biti ponovo na ovoj Autronicovoj razini. Plus što Autronic ima cijene koje ima svojom maržom kao maloprodaja, dok će opet webshopovi biti dosta jeftiniji pa ti vidi koja će cijena biti.... I fakat, ovo reklamiranje Conroa kao i pljuvanje istog sa jednakim predpubertetskim žarom me fakat čudi..koji vam je bog ljudi? |
Sudeci po ovoj brojkici 2 na kraju Ve-mil to uopce nema na lageru nego "ocekuje za 2 dana". I na koju foru jamstvo od samo 1 god.? Ve-mil mi opasno smrdi :smoke:
|
1 god. kad je proc samo u trayu, ne box...
|
Da, box će vjerojatno biti još skuplji : nono :
|
ma sumljam da će ga uopće dobit još al ono totalno je nerealna cijena...bude to palo ubrzo...
|
hmn koliko JA znam a znam :D i na tray proceve treba biti 2god garancije a ne 1god...
|
Ja sam na BOX proc tu u Zadru dobio 1 godinu garancije
|
Citiraj:
Zapravo ovaj Venice je bio prvi BOX koji sam kupio uopće... :D E sad ako prodavači kod nas to krešu - moguće, nebi bilo prvi put ali ja bome nisam vidio da ih iko kod nas daje sa 2g bar ne genrealno tu i tamo neki model ide tako... :smoke: Znam da su neki ljudi imali mobilce koje su kupili sa 2god garancije mislim da je superunknown imao takav... :) |
Citiraj:
Dakle E6400 je nepune 3 kune skuplji u BOX spram Tray verzije...kakva debilana... : lol2 : |
Necete vjerovat neki dan otvorim pastetu kad ono iz nje izletu conroe : goood : : goood : :D
|
Preselio u Intel jer ovo nema neke vez sa AMDom...
|
Neka si druže Buljo,potpuno si u pravu... ;)
A ti Aurellie šta buncaš... :confused: :rolleyes: |
Citiraj:
|
Čuj nije ni između peglice i maseratija baš TOLIKA razlika, pa ti vidi
|
Između 2-og i 3-ećeg...pa drugi prco (proc.) sa te liste je core 2 duo (bash kao i prvi);a treći na listi je Core 2 Extreme x6800,iako neznam kakva bi mu trebala biti cijena,ova zvuči logično,iako ne odviše lijepo... :)
Doduše i meni malo čudna razliku u cijeni uzmeđu E6600 i E6700... |
X6800 ima otključan množitelj, zato je puno skuplji
|
Citiraj:
ja sam dok nisu bili objavili cijene bio spreman uzet E6700. Ali kad su cijene stigle sve je propalo :clap: . Ali jedan E6600 će past ;) |
Ma mora E6600 do zime na 2K ili čak i ispod... ;) :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |