PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Mreže (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   gigaset S555 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43821)

sysyphus 01.08.2006. 13:26

gigaset S555

evo neki dan san se proba spijiti priko rutera ali mi nikako ne ide. upalu mi se lampice za Power i ADSl ali online nece nikako. davali su mi novi pasword priko t-coma ali ni to nije pomoglo pa san se uspija spojiti priko Broadband connetcions.rekli su mi u t-comu da ce mi doci tip to popraviti ali jeli vi imate neko rijesenje jer neki mi je tip reka da se i njemu to dogodilo jer su mu se pomisala MAC adresa. pokusava san i ristartat ruter i nioje nista pomoglo pa ako neko moze pomoc fala unaprid

Darth Vader 01.08.2006. 16:05

Citiraj:

Autor sysyphus
evo neki dan san se proba spijiti priko rutera ali mi nikako ne ide. upalu mi se lampice za Power i ADSl ali online nece nikako. davali su mi novi pasword priko t-coma ali ni to nije pomoglo pa san se uspija spojiti priko Broadband connetcions.rekli su mi u t-comu da ce mi doci tip to popraviti ali jeli vi imate neko rijesenje jer neki mi je tip reka da se i njemu to dogodilo jer su mu se pomisala MAC adresa. pokusava san i ristartat ruter i nioje nista pomoglo pa ako neko moze pomoc fala unaprid

Jel možeš ući u router?

sysyphus 01.08.2006. 19:51

mogu uci i napravin sve sta triba ali MAc adresu nemogu minjati. sve druge postavke su u redu to mi je reka onaj iz t-coma ali nista . ruter radi samo me ne moze spojiti priko sebe vani nego mi glumi zicu priko broadbanda i onda sad uspjevan na internet. neznan koji mu je bog a frend misli da se zbog nestanka struje zblesira

Srky 02.08.2006. 10:22

MAC adresu cega nemozes mijenjati i zasto bi ju mjenjo?

sysyphus 02.08.2006. 14:50

a valjda kako je nestalo struje pomisala mi se MAC adresa gigaseta i nije kompatibilna ali sad me zva covik iz t-coma dolazi mi sutra i donit ce novi gigaset,jer resetiranjen gigaseta ne mozes vratitit pravu MAC adresu

sysyphus 03.08.2006. 10:33

evo dosa tip zaminija ruter konfigurirali ga i radi ko bebica. i jeli mi ko moze reci kolika van je brzina downloadanja sa ADSL-om 1024/192 mislin na realnu brzinu skidanja

domy_os 03.08.2006. 10:52

Ja sam prek susjeda dobio nekih 100-105 kB/s...

sysyphus 03.08.2006. 11:04

ja kad san isa priko broadbanda kad mi nije valja ruter bila mi je brzina oko 112kB/s a sad mi je pala na nekih j****ih 44kB/s pa pitan jeli ruter ima u sebi nekakvu postavku ili limitator.

Srky 03.08.2006. 11:34

Pa brzina bi ti i trebala bit 108-112kb/s a ovo sto ti je 44 da nije mozda do nekog servera na netu, mislim jesi probo razlicite stvari skidat?

sysyphus 03.08.2006. 11:58

jesan proba san i brzina mi je takva proba san sa onog t-comovog servera ali i tamo mi je ista stvar, zva san t-com i rekli su da ce prijaviti kvar po drugi put u dva dana ja san stvarno sritan

isa san na stranicu http://bwm.carnet.hr/ kaze da mi je brzina 361.4 kb/s

dada-as 04.08.2006. 00:50

ljudi moji da se i aj zjadam ovdje.
Isto me stekari ovaj adsl gigaset modem ruter u ejdnom

evo sad sam ag firmwarnul na onaj 1.30h bas me zanima oce li otvarat stranice nakon nekog vremena i dalic e veza poucat.
jer veza mi pucala svako malo a i neznam dali je dobro psotavljena mreza.

dali entko moze ubacit postavke ili ima vec negdje neki link gdje pise sto mora biti ON a sto ne, jer neki akzu nesto on drugi off...pa se tesko odlucit.

EDIT:samo da kazem da sa ovim firmwareaom sad se vrijeme onlinea pojacalo za kakvih 10 sati, no nakon 10 sati opet treba rebootnut 2 ili 3 put i istekat modem router na 10 sekundi nekuzim koju mu je ********************c.
Ako ima kakva dobra dusa s slicnim problemom da mi kaze rjesenje ovog problema, mozda bi tcom trebalo prijavit sto sramote siemens jer sad nazalsot siemens ispada smjesan a vjerujem da ej enka caka u psotvkama.ili pa je stvarno siemens smijesan.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46.