![]() |
pomoć hitno!!
Ovako, imam konfiguraciju p4 prescot 3.6 Ghz, ddr512 mb ne u dual chanel modu, hdd neko smeće od maxtora 80GB 2mb chasa PATA , grafićku: GF 6600GT i tako...
problem je u tome što mi recimo novije igre poćmu brejkat, npr.. NFS most wanted mi radi ovako 30 sekundi ide 50 fps onda odjednom na sekundu samo kao da zabrejka pa onda opet poćme ić normalno i tako neprekidno, jer je roblem možda što imam premalo rama a Hdd mi je prespor da bi swapo ili šta?? molim pomoć |
premalo ram-a.
|
Hvala. Recimo da sada idem kupovati jos 512 mb rama, jel bi radilo u dual chanelu ako nisu rami od istog proizvođaća a da su na istoj frekvenciji i istim latencijama... ubiti jel velika razlika u performansama s dual chanel u odnosu na bez dual chanel?
|
Najbolje bi bilo da je isti proizvodjac, ako ne mozes naci istoga,
stavi samo stick jednake velicine i istoga takta. Ne znas bas da ces odjetiti u igri razliku izmedju single i dual chanel ako na to mislis. Sto se tice brejkanja u Most Wantedu, to je normalno ako se tako moze reci. Imao sam istu karticu, i nebi vjerovao 3gb radne memorije. Igra je i dalje brejkala. Dok mi se isto to nije dogadjalo sa 512sdrama i Radeon 9550 karticom, a ne dogadja mi se niti sa ovom u sigu. Ocito je da igra ima nekih problema sa Nvidia serijom 6, pa se nemoj zaprepastiti da ti i dalje brejka ako stavis jos jedan stick memorije. |
A dobro posudit cu od frenda 512 mb pa cu probat kako ide s 1GB rama.
Al recimo moj frend ima lošiju grafićku od mene ima 6600 obićnu i njemu radi igra normalno, al on ima 1GB rama, pa mi sad nije jasno što meni sere... |
Eto kazem ti ono sto sam ja vidio osobno i sto sam procitao.
U Bugu su takodjer pisali o ovome, imali su 2Gb memorije i rekli su da igra neobjasnjivo ponekad zastane i opet nastavi. Doduse, nije ponekad, to je precesto. |
A ništa onda ću se morat pomirit s tim! :( Al mući me to što i pri medium detaljima isto tako radi kao i pri najvećim detaljima s AA do kraja!! i još sam nešto bio primjetio! Recimo vozim jednu jednu stazu ,tak mi zna zabrejkat samo dok vozim prvi krug, a kasnije ide normalno...
|
Da, po nikakvoj logici zastajkuje, ponekad cesto i uzastopce, ponekad ne neko vrijeme...
Ja sam testirao na 640x480 sa low details, i na 1280x960 sve high, ali opet je jednako zastajkivalo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:41. |