![]() |
vodeno
jel ima koje vodeno hladjenje, cijeli komplet a da valja za kupit?
|
za tu tvoju konfu sumnjam da bi se našao lijep komplet
ali ako bi kupovao u djelovima onda reci koliko para planiraš izdvojit za vodeno pa ćemo nešto predložiti. :) |
vidio sam da ekipa sa dvoproc. sistemima vode vodu direktno iz jednog bloka u drugi i dalje.tako da nije tolki problem.pa daj mi neku preporuku, nisu novci u pitanju, al opet da nije prek 2k.
jer griju mi se strasno, idle 42-44 a load preko 53 |
jednostavno odes na cool-pc,slozis i narucis...posto imas 2 proca...predlazem min doble radijator te pumpu od oko 400 l/h
|
nevidim tamo blokove za 940, jel to treba onda posebno busit plocu?
|
isti su ko i za 939...inace ploca se ne busi;)
|
ma vidio sam neki da buse, al to su vjerovatno neki ekstremi koi me bas ne zanimaju.
kolko mogu manje temp ocekivat? |
IMHO je vodeno neisplativo za tvoj komp, zbog praktičnosti - nije baš lako nešto prepravit u kompu dok je vodeno unutra. Drugo, ako ti negdje procuri to bi bila malo veća šteta. I treće zbog toga jer nisu tako strašne temp. i dobio bi već puno sa katanom ili bigtyphoonom ili sonictowerom... trebalo bi vidit koji ti odgovaraju na ploču.
|
ako bi se nekome dalo da slozi nesto posto nisam bas upucen u to bio bi zahvalan
pozdrav |
Ma kako ne.
Uzmi bušilicu i zbusi na prazan pcb. Ploča ti je lakša i brže ide. Probaj. Svi to rade :) |
razmisljao sam mozda stavit ostale vent koji stanu po kucistu sad opet neznam koliko bi mi se smanjila temp
|
Citiraj:
Uzmi neki obični hladnjak (Sonic Tower, Big Typhoon), baš iz razloga koji ti je naveo dDario. |
Citiraj:
|
Citiraj:
e daj mi sam reci po čemu si zaključio da su te velike temp. za te procesore?Tu se bezveze zezaš s temperaturom proca koja je sasvim solidna umjesto da naučiš kak se mjenja refresh rate monitora u windowsima...:burn: |
Čisto informativno, kaj nije max. temp. AMD64 - 63stupnja?
|
Citiraj:
Ali 55C je daleko od 65C, puno dalje nego što je 45C od 55C, kolko god to paradoksalno zvučao... Posebno kad je vani ovako vruće... Moj ide na 36-37C Idle do oko 45 load a onda se upale ful okretaji hladnjaka i dodatnog ispušnog venta i tako i ostaje što god mu ti radio dalje... :D |
OT
@hrvojezg kaj tebi ne bi bilo bolje da si fino ovu konfu ostaviš sa strane za neke ozbiljne stvari ili posao ili šta već, i fino si uzmeš neku drugu konfu samo za klokanje i igranje...?? jer koliko vidim, ti bi klokao, stavljao vodeno itd., a tvoja konfa nije za to... nemoj se naljutiti, ovo pišem samo kao prijedlog...:beer: |
To je više serverki kompjuter a ne desktop
|
pa da ovo je komp za radit neke ozbiljne stvari a ne za za***************anciju NHF...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45. |