![]() |
temperatura xfx 7600 ektreme xxx
prckam po windozama i skuzim da mi je temperatura graficke 60 stupnjeva...WTF???
|
sto wtf ? ako je gore stock kuler , a i grafa je nabrijana tvornicki , nis cudno .
|
...
daj cooler koji bi je dobro ohladio tak da bude sposobna za oc...do koliko bi mogla ici sa ovim zalmanom VF900-Cu?
|
ovisi za koliko po biosu ima napona , jer ova g73 jezgra izgleda da moze cuda i jede djecu ali samo ako ima struje . ak je i ne dignes nekaj puno , bar bude hladnija
|
bez voltmoda
ne bih isao na voltmod,jer nemam bas iskustva sa tima...samo rivatuner i zalman...ali grafa je vec tvornicki naclockana na 590/1600 tak da sumnjam da ce ici nes preko 630/1700
|
pa to je i vise nego ok , taman onoliko da covjeku bude drago kaj ju je klokao :)
|
hehe
eh da...: goood :,vidim da si iz dubrave....ja u ponedjeljak dolazim zivjeti bas u dubravi,ali to je vec ot...a sta cu,skupljam lovu za hladjenje cijelog kompa,cpu+vga+hdd,pa cemo vidjeti...ispadne negdje oko 700 kuna sa silnim zalmanima:grrr:.ali izdrzati ce se vec
|
hmn za proc bi ja radje uzeo sonic towera ili big typhona za grafu neki od vf serije .
tak da neznam za sta ces dati 7700kn :D uglavnom mislim da ce ti grafa ici na nekih 640gpu . |
7700???
rekao sam 700,a toliko cu platiti ukupno za ZALMAN CNPS9500 LED(CPU),SHARKOON, za HDD, dvostruki ventilator,ZALMAN VF900-Cu LED(VGA)...mislim da bi ovo trebalo biti i vise nego dobro za hladenje odredjenih komponenti
|
Umjesto tog zalmana na cpu-u, stavi ili TT Sonic Towera ili TT Big Typhoona.
|
Citiraj:
|
Kakav je inace CNPS9500? I kakva je razlika izmedju cnps9500 i cnps9500b?
BTW Gdje se u BRODU moze kupiti ST? |
B verzija bi trebala doć s potenciometrom, tak je barem bilo u slučaju 7000...
|
Kako je onda B varijanta jeftinija od non-B??
|
gdje si kupio tu grafu i za koliko
|
grafa
kupio sam grafu u linksu,mislim da je bila oko 1600 kuna,ali gazi sve igre pred sobom...igram cod2 u 1280*1024 na LCD-u iz siga na high detaljima uz 4x AA i AF i igra letiiiiiii...preporuka
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |