![]() |
temperature???
Pozdrav ekipi...
Stvar stoji ovako.Kupio sam novu konfu prije 10 dana...u njoj je P 930D...dok pisem ovaj post,temepratura proca je 62 stupnja celzijeva,a mbo je na 50...nista nije oc-ano,a na procu je stock cooler???WTF is going on?jel ovo normalno??: stoopid: stoopid |
mislim da je.
ak nemas klimu, zimi ce ti biti kojih 10c manje... |
Ako nista drugo, bar promijeni pastu na procesoru...
|
Sa stockom gore i vise nego normalno. Load ce ti biti oko 72-73c do 78c se nemaj kaj brinut.
Samo kaj se kod louda vrti na 4k rpma :D |
Citiraj:
Za pocetak osiguraj dobro provjetravanje kucista, dodaj ventilatora, po mogucnosti s potenciometrom tako da osiguraš tišinu a da mozes i dodati gaas. Obavezno za pocetak cooler dole, promjenu pastu tj. zvaku sa box sa AS-5, i to bi te trebalo spustiti dovoljno dole. Ove temperature sto sada imas nisu dobre, ma sta ko rekao. Razmisli o onvesticiji od cca 200 kn te si uzmi Freezer 7 Pro, tako ce te temperature u idle s dobro provjetravanim kucistem biti izmedu 35-40 load do 60. |
Dijelim Darthovo misljenje. Kupi si Freezera Pro ili Sonica, ovisno o mogucnostima.
|
Ovako...i mene zanima jedna stvar o tempi na D 930. Najme dok udem u bios tamo pise temp da je 51-52C , a dok dodem u windowse i pogledam na Everestu pise 44-45, sad me zanima kako saznat koja je prava? :P Znadete li mozda jos koji program osim Everesta na kojem mogu vidjeti temp od proca?
|
Citiraj:
|
MotherBoard Monitor, SpeedFan, ITT Smart Guardian
Sa njima mozes pratiti temperature i brzine vrtnje ventilatora. Osobno vec godinama koristim MBM. |
U BIOS-u je proc u laganom loadu, rečeno je već par puta...
|
...
@darth vader: check my sig za potenciometar...a sto mislite o
ZALMAN CNPS9500 LED, socket 478/775/754/939??? da li je bolji od sonic towera i freezera? |
Nije...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:52. |