![]() |
Reconnect nakon svakih 100MB prometa
Zanima me kako postaviti da mi se ADSL veza nakon svakih 100MB prometa reconnecta kako bi mi se promjenio IP.
BTW: sorry ako sam fulao mjesto gdje ovo napisati, ovo sa mrežama mi se činilo najbolje jer je internet ipak mreža svih mreža |
Dobrodošao na forum.
Da nije u pitanju Rapidshare? Ručno se diskonektaj se s interneta kada završiš d/l i onda opet priključi. Dobit ćeš novi IP i riješen problem. Ili jednostavno si kupi Premium account s kojim će ti raditi program RapidGet i nemaš takvih problema osim da si ograničen na 3500 Mb dnevno. |
Rapidshare se plaća paypalom a on nema podršku za Hrvatsku, namjeravam ostaviti US downloader da skida stvari sa Rapidsharea dok se ja igram/spavam/radim/jedem/gledam telku/vani sam/ jer sam za slijedeći mjesec uzeo flat i želim ga iskoristiti do maximuma i poskidat sve što mi treba u slijedećih pola godine...
Sad kako nebi svakih sat vremena trčao do kompa da reconnectam, namjeravam ga postavit da se sam reconnecta... |
RS se može platiti i karticom. Probano i radi. I ja sam si to uzeo kada sam imao flat.
|
Ja koliko vidim vise se nemoze karticom...
|
Da, dobro! Ajmo se vratiti na temu. Kako napraviti automatski reconnect nakon svakih 100MB?
|
koji modem ili router imas....ako imas neki router sta si dobija od t-com probaj prckat po postavkama, vjerovatno imas opciju "Traffic Control" pa probaj....
|
odi u firefox/ie/operu/nest četvrto, i onemogući cookije od rapidsharea...
|
Citiraj:
mislin da liku ne triba za rapidshare,ili hoce stavit nesto skidat sa rapida ali da ne mora chamit za kompom.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:58. |