![]() |
INTEL CORE 2 DUO - prvi review CONROE-a u HR (56k WARNING!!)
|
Impresivno, zaista!
A koliko to zadovoljstvo "pjeva" u krznenim bestijama ? |
ti si norc:D daj sim jednog
|
Lipa je to kost nema sta za gladnoga pasa...ali ja jos nisam tako gladan... :)
|
odlično!
jak, ne grije se , super performanse... ma imam ga doma :D kolika je cjena testnog intela? |
Da mi je taj testni primjerak...;)
|
Citiraj:
|
nice... samo overclocking je izostao
|
nismo smjeli overclockirati...:smoke:
cijena E6600 bi trebala biti oko 2600-2700kn prema mojim procjenama... cijena najslabijeg modela (E6300) bi trebala biti oko 1600-1700kn... s tim da u svim testiranjima, razlika između 2mb i 4mb L2 cachea je manja od 5%...hehe...tak da...: goood : |
E bemti. jel vam treba serviser u Rijeci? :)
|
Citiraj:
|
Vjerojatnost da ga nije clocknuo je jednaka vjerojatnosti da Fleks ima Asus plocu sa voltmodom :D
Ili mozda jednako tome da je Visage snimljen u Diskontu od Perutnine Ptuj. :D Masni, ne bacaj nam vrelu mast u oči, priznaj :D |
gdje u hrvatskoj ima za kupiti NTEL CORE 2 DUO ali neki centar poput msana vemila i slicno
|
nigdje...
|
Evo vidim X2 su lijepo pali: ADM-u je X2 3800+ 1135kn, a X2 4400+ 1660kn :) Svejedno je Intel bolja kupnja :D Jedino sto su ploce za Intela skuplje...
|
...i u hg spota je pala cjena x2 3800+
|
Od ovog intel nije bolja kupnja, jedino ak ne mislis na conroe, a to je upitno, jel ak je duplo skuplji, ne bi reko da je bolja kupnja.
Citiraj:
|
Citiraj:
A kako se samo clocka i koliko se samo malo grije :D |
Citiraj:
Takoder se slazem s tobom! :) |
dečki, svaki, ali baš svaki, najslabiji conroe pojede svakog amd-a u istom cjenovnom rangu...i po performansama i po overclocku i po svemu...
a to što su ploče za intela kao skupe, to je patka...ako cemo govoriti o istom cjenovnom rangu, onda možes kupiti jednako dobru ploču i za intel i za amd... dfi infinity 975 je oko 1400kn... čekajte da dođu ploče sa 965 čipsetom...nema crossfire-a, ide cijena ispod 1000kn...;) |
ima ona asrock za cca 450kn, ploča je ok ima ddr1 i ddr2 i performase ne zastaju više od 5% za intelovim čipsetom, samo ne treba očekivat čuda od overclocking-a
|
...bila u hg spota i vidim vise je nema :(
|
Citiraj:
|
..pa to je najeftinija varijanta onom tko ne zeli kupovati memu a vec posjeduje ddr i recimo agp grafu kao ja :D...znaci za 2 soma imam conroe platformu,a preformanse same ploce i nisu tako lose
|
pa performanse te asrokice su max 5% lošije od ostalih čipseta
|
That's it... prodajem bubreg, pljackam banku, dajem guzice, sviram po pothodnicima :D
|
Superunknown, mislim da je to bilo jasno još prošli tjedan tijekom one cuge. ;)
|
Pitanje glasi : kad to dolazi u HR ???
|
hmn pred kraj 7 mjeseca ak se ja nevaram....
Nego ***************en procesor moram priznati da je intel napravio ljepi stroj. |
Jeeee. Opet ce cijeli forum bit zatrpan Super PIom. Woohoooo :D
Nema veze, ovaj put odobravam :) Sad mi SKORO zao kaj nisam uzeo i965 ploču od intela. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:15. |