![]() |
što napraviti?
Mislio sam si uzeti sad 3800+...a se dvoumim malo...jel da uzimam taj proc...ili da idem na intela...ili da ostanem na veniceu?
|
čekaj. A ak bas ne mozes cekat, onda INTEL sa nekom mb koja podrzava DDR, samo te su ploce uglavnom AGP a ne PCIE
|
Ostani na 3200+ :)
|
Ma ostani na tome jos neko vrijeme... 2,8ghz ti je cist dovoljno...jedino ako bas zelis 2 jezgre...
|
pavisha car....u sisku napravili maticnu sa 4 x 2x procesori...SISROCK....469kn....uzmi....amd ofkros...
|
I moj prijedlog je isto da ostanes na tome sta imas trenutno. A dok mislis ozbiljno prelaziti na novi PC onda uzmi intela jer uskoro dolaze Intel Duo... koji FX 60 rezu dok si reko keks.
|
Ostani na njemu i skupljaj pare za Conroe ako hoces jacu pilu.
|
Da, čini mi se da ću to i napraviti..sačekat ću još i uzeti tog conroea (bit će to prvi intel u kompu :D)...hvala svima na savjetima...
|
a za što???
igre? |
Citiraj:
|
ak budeš išao na conroea, moraš uzeti proc, matičnu i novu memoriju. ovako sačekaj da X2 padne cijena i uzmeš samo proc. I imaš heben upgrade :)
ne podleži hypu bezveze.. |
Citiraj:
|
Ja bih ostao na 3200 jos neko vrijeme. Ipak imas stvarno dobar clock na 2,8GHz!
Cijene ce konstantno padati ,kako AMD-a, tako i Intela i memorije. Rade ustedi za to vrijeme, pa ces imat pilu. Pitanje je koliko bi mnogo profitirao da sada pozuris na dual-core. Ovo sad ti je sasvim dobro, osim grafike:). Cekaj da vidimo sto ce reci AMD na Core Duo. A i cijene, dakako:) |
Citiraj:
|
OT:Ivan ,di ti je skrinšot druge konfe?
|
Citiraj:
http://img453.imageshack.us/img453/9065/cpuz1qk8.th.jpg :) |
da i ja znam s neta to pokupiti ,daj my computer properties skrin :smoke:
ili everest |
ma budem ***************emu nestignem...zbog čeg ne vjeruješ??
to mi je od buraza inače komp...a ovaj iz siga je moj i na njemu imam net. :) |
Citiraj:
pa nije nesto za ne povjerovat nego,samo pitam ;) dosta offtopica |
Citiraj:
|
Aj pa onda ti niti ne treba neka jaka konfa
|
Citiraj:
|
a kaj to ?
Autodesk i ta sranja? |
Citiraj:
|
ajoj...nemoj ni pocinjati sa autocadom... ja sam sad poceo popizdit cu... sve sta sam ja radio je bilo dreamweaver i fireworksi.... a ovo ima mali milijun opcija...izgubio sam se :(
|
Citiraj:
|
ma kakvi...lik mi na poslu objasnjavao 2 sata kak pravilno sa polulinijama crtat pravokutnik pomocu onog ortho i onog tracka... ma popizdio...
EdIT:a bar meni netreba dugo da skuzim stvari... |
Ja sam si htio pomoću autocada napravit nacrt za rađenje bloka za vodeno ali bez uspijeha jer je komplicirano za poludit
|
ma nemoj niti pokusavat covjece...pres***************ano
|
Ma isprobavam ali ne ide nego treba ti neki prijatelj da ti objasni kako radit s njim
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:11. |