![]() |
7600gt ili X1800gto...
Dakle dječaci imam dvoumicu oko ove dvije karte...pa me zanima vaše mišljenje što kupiti..znam da su obe karte dobre ali..u nedoumici sam... dosada sam imao nvidiu i stvarno sam zadovoljan sa kartom...probao sam i atija... a sad razmišljam što uzeti...znam da su obe dobre ali ..htio bih vaše mišljenje...karta će biti za sve ..igre,net filmovi itd...zahvaljujem unaprijed...: sweating
|
o ovome se vec bilo raspravljalo ali evo da ti kažem ukratko -x1800gto je bolja
|
Iako je 7600GT jako dobra grafa ja ti isto preporucam X1800GTO jer ipak je to 256bit-na grafa i kao takva puno bolje podnosi AA i AF, a mislim da ako kupujes neku takvu grafu da imas namjeru koristiti AA i AF :)
|
Uvijek se predomisljate, kad sam ja kupovao rekli ste da je 7600gt bolja od x1800gto zbog taktova i tako to, a sada kazete obrnuto.
Ajoj.... .. |
Mene zanima isto..Testovi pokazuju da je bez max AA i ostalih perverzija GT bolja dok s max AA itd GTO..Ako su kartice negdje skoro podjednake dal je onda Extreme verzija Gt-a jaca? Ili se s tim pitanjem dovodi pitanje stock vs OC.
|
Citiraj:
|
gto je bolja ali i skuplja dok je nvidia imho bolji omjer ulozeno dobiveno.
tako da za koju god da se odlucis neces pogrijesiti . |
Mislim da je ovu temu najbolje lockati, puno se raspravljalo. Ako se pališ na veličinu uzmi Atija, ako ne onda nVidiu. Mislim na dimenzije. :))
Alo, i jedna i druga su odlične, stvar ukusa. Ja bih gledao i cijenu, 200KN 200KN, odvedi curu na večeru ili sl. |
Ma,dobro 100-150 kuna gore dole to je prihvatljivo...vidim jedni su za nvidiu jedni za ati...ali mislim da ću ati uzeti..ipak 256bita je 256 bita...pa da probamo malo i atija kako fercera...u svakom slučaju zahvaljujem dečki..na predlozima...
hvala još jednom svima...: cheers2 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:48. |