PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Monitor problem, hitno! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=42705)

Mr.Black 12.07.2006. 00:26

Monitor problem, hitno!

Monitor mi je počel iz čista mira titrati...lampica kao da gubi kontakt s nečim jer i ona počne titrati kao i slika i onda se ugasi..pomozite, hitno!

BrunoZG 12.07.2006. 01:08

Zgasi ga. Ok pomazem ti kak si i pital.. malo vise opisa treba, i sa romanima od 3 stranice pomić je upitna, a sa jesnom recenicom di pitas a ne zna se kaj opce pitas nemoguća.

Inace kod monitora su uglavnom jasne situacije, uglavnom su hardwarski krepali ili krepavaju.Rijedje ali ipak mogućše ima i drugih solucija, za to tvoj zov u pomoć nije dovoljan.

Mr.Black 12.07.2006. 01:16

Citiraj:

Autor BrunoZG
Zgasi ga. Ok pomazem ti kak si i pital.. malo vise opisa treba, i sa romanima od 3 stranice pomić je upitna, a sa jesnom recenicom di pitas a ne zna se kaj opce pitas nemoguća.

Inace kod monitora su uglavnom jasne situacije, uglavnom su hardwarski krepali ili krepavaju.Rijedje ali ipak mogućše ima i drugih solucija, za to tvoj zov u pomoć nije dovoljan.

ne znam kaj bi to trebalo značiti...ugašen je već sat vremena, sad sam ga probal upaliti ali je isto...monitor je 17 incha, AOC, normalno je radil i odjednom je počel titrati, lampica na njemu također titra, to titranje je popraćeno škljocanjem i onda se ugasi...sutra ću ga rastaviti..al' da mi probate reći okvirno kaj bi moglo biti i kaj trebam prvo pregledati..

Hamm 12.07.2006. 09:57

e gle..pruzi ruku iza monitora i zakucaj unutra power cable..to se meni svako malo događa jer natežem monitor kak meni paše..a žica mi je dolje spetljana..gle..samo to napravi..radit ce :)

franco9200 12.07.2006. 10:10

Citiraj:

Autor Hamm
e gle..pruzi ruku iza monitora i zakucaj unutra power cable..to se meni svako malo događa jer natežem monitor kak meni paše..a žica mi je dolje spetljana..gle..samo to napravi..radit ce :)

a možda mjenja sam refresh rate što sam ja imao na jednom monitoru.....aoc ali taj monitor je do jaja kvalitetan što se tiče kvarova......

Mortal 12.07.2006. 10:44

Ako hamm-ovo riješenje ne pomogne. Onda ti krepava monitor, tuba ne dobiva struju ili izbija van.

Probaj sa probištiftom da ne izbija struja na vga izlazu

Hamm 12.07.2006. 10:49

probaj zamjeniti power cable..možda je on krepao..tj.krepava..tj.negdje je napuknut...malo se igraj :)

Mr.Black 12.07.2006. 12:35

Citiraj:

Autor Hamm
probaj zamjeniti power cable..možda je on krepao..tj.krepava..tj.negdje je napuknut...malo se igraj :)

stavil sam drugi kabel ali ne pomaže...kad ja njega upalim on ko da se ugasi i pali sam od sebe, ali to je nevjerojatna brzina, a usuput mi slika isto tak se pojavi i nestane, i onda se ugasi...

Hamm 12.07.2006. 13:01

si probao s drugom grafickom karticom?

Mr.Black 12.07.2006. 16:21

Citiraj:

Autor Hamm
si probao s drugom grafickom karticom?

jesam probao jer radim na tom kompu samo imam drugi monitor...a ne znam kaj s ovim, dal' se isplati otvarati ga, kaj bi trebal provjeriti..

Mr.Black 12.07.2006. 16:46

evo pripćio sam starome radosnu vijest..a pošto je on električar reko je da je sigurno ošlo' napajanje ili visoki napon...nemam pojma..sutra moram po drugog a ne znam kaj uzeti...cirka 500-600 kuna..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26.