![]() |
Monitor problem, hitno!
Monitor mi je počel iz čista mira titrati...lampica kao da gubi kontakt s nečim jer i ona počne titrati kao i slika i onda se ugasi..pomozite, hitno!
|
Zgasi ga. Ok pomazem ti kak si i pital.. malo vise opisa treba, i sa romanima od 3 stranice pomić je upitna, a sa jesnom recenicom di pitas a ne zna se kaj opce pitas nemoguća.
Inace kod monitora su uglavnom jasne situacije, uglavnom su hardwarski krepali ili krepavaju.Rijedje ali ipak mogućše ima i drugih solucija, za to tvoj zov u pomoć nije dovoljan. |
Citiraj:
|
e gle..pruzi ruku iza monitora i zakucaj unutra power cable..to se meni svako malo događa jer natežem monitor kak meni paše..a žica mi je dolje spetljana..gle..samo to napravi..radit ce :)
|
Citiraj:
|
Ako hamm-ovo riješenje ne pomogne. Onda ti krepava monitor, tuba ne dobiva struju ili izbija van.
Probaj sa probištiftom da ne izbija struja na vga izlazu |
probaj zamjeniti power cable..možda je on krepao..tj.krepava..tj.negdje je napuknut...malo se igraj :)
|
Citiraj:
|
si probao s drugom grafickom karticom?
|
Citiraj:
|
evo pripćio sam starome radosnu vijest..a pošto je on električar reko je da je sigurno ošlo' napajanje ili visoki napon...nemam pojma..sutra moram po drugog a ne znam kaj uzeti...cirka 500-600 kuna..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26. |