![]() |
pali iz druge
Evo konfa je iz siga.
Kompjuter kad ga navečer ugasim ( server je u internet cafeu ) ujutro se ne želi upalit iz prve. Jednostavno nema onog "beeep" nakon kojeg se podiže. Onda ugasim power na napajanju i u 90% slučajeva onda ga upalim. Nije mi to neki problem ali naživcira... Komp prolazi occt dakle stabilan je. Jedino me muči +12 - 11.90je A silverston bi trebao biti jedno od najboljih napajanja. Da nije možda da matična iz prve ne može isporučit dovoljno struje procu i on se ne može pokrenut. ( sve je na deafolt osim tajminzi ). |
hmn pa napajanje ima odmak koji ulazi u toleranciju.... Nego sa cime si mjerio napon sa multimetrom ?
sto se tice paljenja ja bi okrivio plocu prije nego napajanje . |
cold boot problem, to je do ploče, i kolko znam nemaš što pametno napraviti vezano za to, moja stara infiniti je patila od istog problema...
|
također se isto dešava i na asrock dualsata, doduse meni ne, ali ima ljudi kojima se to dešavalo, na asrokici je to ispravljao novi bios pa probaj i ti fleshat zadnju verziju
|
meni se to desavalo kada sam natjeravao ne potpuno istu memu da radi u dual channelu modu. Iz drugoga bi pokusaja uvijek palila i to u dual modu :)
|
Dakle kak je tak je...
To mi je prva matična sa tim problemom :( A +12 sam očitao u biosu i u everestu. |
Citiraj:
sorry morao sam : roller : |
prvo zamjeni napajanje a onda ostale komponente........
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:06. |