![]() |
NGO driver 1.6.6 (cat 6.6)
Citiraj:
|
Ma ne mogu virovat..a jos sam sinoc gleda jesu izasli i nista... Inace jos se mislim da li da skinem neke od 6.6 generacije posto nisam bas ocaran 6.5 serijom...dobra stara 6.2 zakon serija (bar za moju masinu)! Jel ko probao ovaj set? Kao voze COD2?
|
Instalira san Ultra postavke!
Da voze COD2...zvacu nemilice bas sam proba! IQ je odlican FPS-ovi su jaci i brze loada mapu ko MP-a! Odlicni drajveri + imaju klasican CP! :D |
bi li to radilo na mojoj x1600pro agp
|
VoodooRain bi kako ne dpace,..skini i probaj makar normal postavke ako vec nemas karticu sa 256Mb+... ;)
|
ngohq
Ne radi link,a ni ručno se ne može na stranicu!!!:fuming:
|
ja sam mislio da meni sere opera ali sad vidim da ima jos ljudi kojima neradi link
|
Probajte ovdje! ;)
|
Jel bi htio neki ponosni vlasnik X800 serije iznijet svoj komentar da ne moram ja? :)
|
Koliko su bolji ovi driveri od Radeon Omega Drivers v3.8.252.
Imam ih gore na x1600 Pro 256 Mb i baš mi ih se ne mjenja, ako nije baš nužno. Svakodnevno igram COD2 na serveru. Naravno na dx7 sa svim postavkama na full. Zabetonirano je na 91 FPS. |
AMD ako ti je to malo FPS-a onda mijenjaj! :D IQ je takoder odlican! Ti odluci!
|
A di će mu 91fps bit malo,mislim stvarno... : lol2 :
Inače ATI optimized driveri,pa to neću downloadat a kamoli stavljat,neka vama sve leti i svi sretni,ali mogu ja sebi samo zamisliti kakav je to ćušpajz ako su oni to radili kad neznaju CCC napravit da liči na neshto;a i mislim se naročito kakve su to optimizacije...da mi je samo znati (hint : 3D MArk,NeVidia i ATeIst... :D ) :rolleyes: |
Išlo bi to i više, ali je na serveru zaključano na 91.
Nebi vjerovali, ali još nisam grafu clockal :rolleyes: , a uspio sam ju otljučat. :cool: Čekam da prođu ove ljetnje žege da vidim dokle stroj može potegnut. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali, već kad uspoređuješ, daj neke brojke..."FPS-ovi su jaci" nam ne znači ništa ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja sam skužio da u COD2, mogu detalje staviti na low ili na extra high, i ne dolazi do pada FPS-a...?? i to u dx9? čudno.. možda ipak ima koristi od ovih 512mb meme na kartici.. |
Citiraj:
|
ja bi htio skinuti one ultra drivere, ali odakle? ofcors, isto NGO, ali za karte sa više od 256mb rama.. :D
|
Citiraj:
http://img238.imageshack.us/img238/9122/ngo3ot.th.jpg Uostalom siguran sam da ces imat koristi od tih 512Mb kad tad...ko zna mozda s ovima nades svoj weet spot! :clap: Onda u COD2 digni na extra i stavi dx9 pa izvrti! Ajde pa javi kako vrte... :) Citiraj:
Inace proba sam i HL2 i takoder odlicno ide i izgleda. Produkcija Filmova i DVD-a je : goood : |
Citiraj:
|
i onda, x800, jer netko isprobao?
|
Ajd evo ja ću kad nema dragovoljaca... Koje ćete testove i igre?
|
COD2
|
NFS MW, sintetika me ne zanima... i ako imas guild wars? :D
|
Ak su ovi driveri dobri za X1x00 seriju, svaka čast, al za X800 ne valjaju. COD2 radi i do 10% lošije, ovisno koja je scena na ekranu, dok NFS MW radi jednako kao sa službenim Catalystima 6.6. Testirano na 1280 x 1024 te max mogućim detaljima (kod MW-a jedino sjene ostale isključene) sa i bez FSAA. Snimljen je image bez drivera na kojeg su prvo stavljeni službeni Catalysti, testirano, vraćen image, stavljeni NGO HQ i opet testirano.
|
Pitanje...
Nisam jos koristio NGO drivere pa me zanima moze li se s njima koristiti ATT?
|
mislim da se može,probaj u svakom slučaju ja sam sad trenutno na 6.6 službeni naravno sa CP i nekak isto rade ko i ovi 6.5 tak da nisam zamjetio neku razliku...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |