![]() |
ATI Tray Tools-dobre vijesti
Dakle-konačno se autor ATT-a dokopao jednog primjerka X1xxx serije i od sljedećeg tjedna počinje rad na podršci za overclock:)
Tako da možemo uskoro očekivati novu verziju ATT-a. Najvjerovatnije će i Omega pričekati sa novim driverima dok nova verzija ATT-a ne bude gotova. |
Eee pa to se čeka(znam da če opet neki reči šta se tu ima clockati-ali zaborave da srce junačko neda mira)
|
Citiraj:
|
valjda će mi to pomoć da se maknem s mrtve točke
|
Citiraj:
|
o napokon!!!
|
Citiraj:
ak imaš lošu rev: finger :.nema spasa ak ne ide onda ne ide ne veselim se baš/no ipak živi bili i nekaj skurili:fuming::clap: |
pa koristite Ati Tool za OC serije X1xxx... ja koristim, radi bez problema.. barem na mojoj x1300 :D
|
Citiraj:
|
dobar alat koji svakao vrijedi puno...ovo je bilo samo pitanje vremena... Svakako dobra vijest! :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Žalosno je da je čovjek izbacio hrpu verzija ATT-a do sad a nema para ubost neku X1xxx seriju... |
Žalosno je to što mu ATI nije poslao primjerak...
|
Citiraj:
Žalosno je to kaj si nitko od firmi koje dilaju ATI grafe nije napravio besplatnu reklamu, ko da bi propali za 200-tinjak $... |
Stvarno zalosno sto neposalju covjeku karticu da radi....
inace ATT mi je bio super tool kada sam imao atija u kompu :) steta sto nema nesto tako kvalitetno za nvidiu :( (btw da mi nitko nije spomenuo rivu jer nije ni do koljena jednostavnosci att) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |