![]() |
4x512 OCZ Gold EL
htio bi prodat rame ali neznam za koliko....moze neka procjena koliko vrijede....platio ih 3000kn.....idu do 550@2-2-2-5@1T 3.8/3.9v (1gb)/500@2-1-1-1@2T 3.3v....
// Tema je poprilima drugi oblik pa prebacujem na OC. atha |
Garancija?
|
1500-1700kn max.
I jos si ih tjerao iznad dopustene voltaze.. ::) |
Koja je šteta tu memu uopce prodavati za te pare...mozes sada za nju dobiti koliko platis neki jadni 2*1gb kit...a platis ju neusporedivo vise...gdje ti je bila glava kad si kupovao drugi 2*512 kit...: nono :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1400kn MAX.
Vrijede koliko i bilo koji drugi polovan UTT BH/CH! :smoke: |
Citiraj:
|
Šnjof, šnjof...neš mi ovdje smrdi na _Opterona_... :D
|
Citiraj:
@Xtreme-Fidelity Najbolje bi bilo da ih uspijes prodati za cijenu koj je sada u trgovinama, pogotovo nakon sto su prosli ovu torturu! Ako nemas love za igrat se s skupim stvarcicama onda ih ne kupuj i neces imati ovakvih problema. |
Citiraj:
Zašto???? kupio bi Ja rame ali čekam "Gorkog" da pošalje svoje hebiga _Opteron_ veliš... |
Dok se ponaša normalno, ja nemam problema s njim.
Samo sam htio da zna da znam. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bez uvrede ali ovo je dokaz da svaka stvar ima svog kupca, bez obzira na cijenu ; )
|
Gle, da je poslušao ono što smo mu tupili, prodao bi svoj prvi OCZ VX za 700 kuna, nadoplatio još 700 i imao bi 2 Gb SuperTalenta CL2. Možda mu ne bi sintetika pokazivala toliko visoki score, ali bi swapanje na HDDu bila prošlost.
Ovako sad ima 4 sticka po 512, kojima trebaju visoke voltaže da pokažu ono što zbilja mogu (nije to više stari BH da ga se može držati 24/7 na 3.3V uz minimalno hlađenje i da se ne očekuje bijeli dim tako skoro)), kojima su već dani previsoki naponi (i ako mi sad netko spomene hlađenje memorije...ja ću samo spomenuti odvođenje topline iz unutrašnjosti čipa), sad kad lagano DDR zalazi u prošlost... Ne znam, sretno s prodajom, ako mu netko ponudi 1400 kuna, neka se lupa nogama o guzicu od sreće i neka mu ih trči prodati prije nego se čovjek predomisli. |
@Sky: : lol2 : Ali je istina... :smoke:
Drago mi je kaj me voli.... Inace ,mislim da je to stvarno bila glupa kupnja..... 1400-1500,ak dobis,a mislim da to nitko nebude kupil (osim oglasnika), svi idu na 2x1gb ili 1x2gb ;) |
@Sky...to sam mu ja i tupio da naprvai...da proda taj kit koji ima i kupi 2*1gb supertalenta...i mir...s ovim nije nista napravio..a sto je najbolje - tocno koliko je sad dao za taj novi kit mogao je dobiti upravo taj st 2*1gb kit...
|
ma sve vas volim normalno: cheers2 ....je za***************o sam se gadno s ramima,trebao sam vas slusat i bilo bi mi bolje sada.sad samo problemi....vise nece da radi na 400 na stock lat..stalno plavi ekran....:mad: ...ali 2x512 bilo starog ili novog modula radi ko zaliveno....
|
Koji BIOS imaš gore?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Probaj vratiti stock 623. Ako s njim ne proradi, onda nije do BIOSa.
|
Nemojte ovdje rjesavati probleme, ovo je trznica.
|
He, he, vidim kolega da su te opet "uhvatili"...
Ok, kad su Bobo i R@Z3R praicali da prodas stari ram, nismo mi imali pojma... Vec sam vidio prije takve sto su se zaj*bali pa sad imaju iste problema kao i ti... Nista sad... reci cu ti preko MSN, ili kad se vidimo sto bi ti bilo najbolje napravit... Ako prodas za 1400 Kn, onda si spusio pare, i to jako... Cuj, sretno s prodajom... ali to ti IMO sad nije najpametnija opcija... |
Citiraj:
kak bi se reklo: you made a deal with A devil he always come back to collect:D kupio bi ya da rade normalno/uz prihvatljivu price:D |
Citiraj:
|
Jel radi jedan stick iz jednog i jedan iz starog zajedno?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:36. |