![]() |
clockanje pomocu clockgen-a
jel ga koristi ko?moze malo objasnjenje?za koliko mogu dizat fsb?kako dizem frekvenciju memorije?
|
ti bi stvarno overclockira taj predivniiiii kompjuter?? :)
|
a razmisljam o tome, jer gledam po.2cpu.com .k8we.com i sl i ekipa bez problema dize do 2.2 s clockgen-om, nTune-om nemre se nis dogodit.a i stvari koje radim s njim koriste ga 100% a tih 400-500 mhz jako puno znace
|
OC taj stroj...puf: roller :
ma daj koji ti je:o |
Moj savjet:
Prodaj RAM,CPU I MBO i kupi DFI,2x1gb Patrot LLK ili ELK, san diega +3700 ili x2 +3800 i clockaj... Pomalo mi je bedasto clockati ovakve konfe, mislim tko to radi i komu je potrebna takva konfa... |
dobro nije bitno, zaboravite
|
LOL...koji ste vi ljudi....čovjek vas lijepo pita za savjet...a vi njega zabetonirate pitanjima...zašto clokati...zašto...zašto...ili još gore - ''prodaj komp''...ako nemate pametnijeg reci covjeku ...radije šutite...svašta
|
e hvala
|
Skini Clockgen i probaj.Ako se dobro sjećam imaš nekakvu crtu i kako dižeš FSB tak ti se diže clock rama.Ma jednostavno probaj sam...:beer:
|
nisam se jos usudio nis sam, jer nes sam pricao s ljudima s .2cpu.com i objasnjavali su mi da moram dic i memoriju jer mora pratit fsb isto pa ak ma netko da to sve kuzi bit cu jako zahvalan
|
Citiraj:
|
uspio sam dic na 2.15 ghz, stabilan, vrti super pi, renderira par sati, znaci sve ok. no kad restartam vrati mi se na default.cuo sam da mogu napravit batch file da postavi te nove postavke kad se windows otvori.zna tko kako se to radi?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06. |