![]() |
Conroe gone mad
Evo pogledajte malo kaj Cornoe radi dok je pod malo žeščim OC : nuts :
http://www.iamxtreme.net/coolaler/co...00BOX/5266.gif |
bolesno... PI za 9 sec... hebote... meni treba 34s
|
Number cruncher no.1 : goood :
|
To vam je inače s TomsHardware-ovog foruma evo vam link, možete naći svakakvih zanimljivih informacija i tračeva o Conroeu :)
|
gigaherzni ddr2, najs... bit ce toga jednog dana nadam se i u nasim krajevima...
|
Taj cooaler ili : a)radi u Intelu
b)tatek mu radi u Intelu c)tatek mu je poltričar d)on je politicar e)sve od navedenog :D Ima svaki moguci ES primjerak procesora....OMG,ovo je jos i EX verzija : nuts : @h33ld:ima ,ima ,samo treba naci,ima cak C3 na 1000 ;) i to jos 2gb kit |
...ovo se kupuje sigurno !!!
|
Pročito sam negdje da bi kasnije trebala još izaći i EE 3.33GHz verzija
|
Citiraj:
|
http://www.coolaler.com ... covjek ne radi u intelu, nego vodi najpopularniji azijski o'clocker site i svi proizvodjaci koji oce nesto prodati ili se pokazati u dobrom svijetlu salju njemu na testiranje
|
ali on i dalje ima love...
mama ja bi tooooooo!!!!!! |
a ko nebi?! ;)
|
Citiraj:
Cijene jako variraju ali su to samo špekulacije, neki vele da će biti 850-900$, a neki 999$, ali tako svejedno, jer je to preskupo za nas obične smrtnike:D E da još nešto, taj Conroe EE 3.33GHz za razliku od svih ostalih koji imaju 1066FSB, on ima 1333FSB :cool: |
ma uglavnom, mrcine, nema sta, i dual i quad core conroe ce biti zvjerski, iako ja mogu samo sanjati o tome, ali tko zna..
|
Zvjerski i za home usere vjerojatno neiskoristivo...
Osim eventualno efekta zadovoljštine da imaš proc koji ima 25% opterećenje kad vrti Oblivion u full detaljima... :D |
nekoga i to pali, mene ne..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OT: rocky6, jesi ti Zvonko sa h.c.h.?
|
Citiraj:
|
da imam placu, odvajo bi ih i ja, ali ja sam vec ionako u vrlo kratkom roku za relativno male novce presao sa celerona na 2ghz na preskija koji ide preko 4ghz, tako da je i to za mene dosta veliki skok, jos psihicki nisam spreman na conroe :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajde onda makni zadnju konfu iz siga molim te :D
@kaj se tice conroea.... Mislim da nista od toga tako skoro. |
W00T
|
Citiraj:
|
Bolesno...