![]() |
6800GS overclockanje
dakle za vlasnike 6800GS kartica... koliko ste ih uspjeli overclockati?
moja je trenutno na 510/1300, sa stock coolerom, jer mi se ne da zalmana stavljat... skor u 3dmark05 mi je 6300 bodova sa s***************anim windowsima e da izgleda da imam neli čudan primjerak grafe na njoj piše not for resale :D |
Citiraj:
|
|
Not for Resale ma di si to kupio
|
Kojeg zalmana? Ako možda imaš VF900 Cu, onda si na konju, jer cooler je predobar. Drži 7800GS (AGP)na 35 idle i 41 load.
A sa stock kulerom temp su bile +10-15*C gore. |
FCC & CE pending piše također...hmm što nije dobila te certifikate?
Ali sve u svemu neobično, možda se da clockati kao sivonja sa nekim boljim hlađenjem :D |
Citiraj:
to je grafa koju je BUG testiro (Denis Arunović)....imas je u nekom broju buga ali bas ta tvoja isto pise 'not for resale',odnosno r@zer ti ju je prodo,a on je dobio od Denisa grafu |
:D
ajd baš me zanima možda se da još clockat, imam kod kuće zalmana VF700AlCu, al moram nekako sredit one šarafe na grafi, jel kada je netko skidao cooler s***************o je navoje šarafa, pa ne mogu odšaraviti cooler... ima li tko 6800GS da usporedim clockove??? de ajd ako se sječaš koji je to broj buga pa da pogledam |
Citiraj:
|
Ja imam stock hlađenje i najviše sam ju potjerao do 530/1200, sve radi i više nego solidno. Daj potjeraj taj procesor još i više. Još nisam ispitao maksimalne taktove, jer nemam bolje hlađenje, a i ovo mi je i više nego dovoljno, također se i malo igram tak da nemam neke koristi od podizanja taktova.
|
ma nejde proc više zbog ploče... malo mu je 1.45v
uglavnom idem malo testirati dokle ide gpu, zavrtit cu vent na 100% pa da vidim |
ja sam imao blissa, išao je na slabije frekve (500/1250) ali mi je davao isti 3dmark score
|
ma win mi je u qurcu pa su zato malo lošiji skorovi
|
u svakom slučaju imaš dobar primjerak
|
evo još sam malo clockao, sada je na 513/1318 idem 3dčmark izvrtit
|
Citiraj:
|
i eto razloga njenim dobrim clock mogućnostima....
|
ja sam svoju najviše natjerao na 540/1350 s Accelero X1 hlađenjem
|
Citiraj:
e danas sam isao u banku ti uplatiti lovu, kaže mi ženska da moram znati koja je to vrsta racuna, tekuci, bankovni sta ja znam, pa mi pošalji pm kada saznaš ili nazovi imaš broj e da i sta si radio sa onim sarafina na gpu cooleru, ne mogu ih skinuti s***************ani su navoji... |
Citiraj:
jel imaš kakve reze? 3dčmark? |
Citiraj:
|
ok, thx pa postaj onda ovdje :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |