PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   alcohol120% i image (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41982)

dexi 29.06.2006. 11:49

alcohol120% i image

potdrav

hocu da narezem image od battlefielda na dvd ali nikako miu neuspijeva uspijem da instaliram igricu i sve ali kad treba da je pokrenem javlja mi poruku ubacite instalacioni CD.e sad stvar je u tom sto na laptopu imam instaliranu ORIGINAL VERZIJU BF2 i napravljen image u alcoholu (neda mi se stalno vaditi i stavljati CD) i sad htio bih da narezem taj image na dvd ali eto nesto nije ok a original CD tj igricu sam zaboravio kod kuce (student trenutno zivim u becu).i jos nesto poslije instalacije pacha 1.3 sve se s.................lo i sad hocu da to sve reinstaliram tj.da narezem taj image pa ponovo da je instaliram s pachem 1.22.ako neko zna kako to rijesiti nek napise i jos da kazem da imam registrovanu verziju alcohola.pozdrav

frANZi 29.06.2006. 13:56

Kada instaliraš Alcohol on ti sam kreira dodatni virtualni drive. Ako imaš image od Battlefielda na hard disku, onda samo mountaš taj image na novokreirani virtualni drive i on ti se ponaša kao da si stavio original igricu. Mountaš tako da klikneš desnim klikom na taj virtualni drive, izabereš mount i nađeš image od battlefielda. ;)

dexi 29.06.2006. 20:55

Citiraj:

Autor frANZi
Kada instaliraš Alcohol on ti sam kreira dodatni virtualni drive. Ako imaš image od Battlefielda na hard disku, onda samo mountaš taj image na novokreirani virtualni drive i on ti se ponaša kao da si stavio original igricu. Mountaš tako da klikneš desnim klikom na taj virtualni drive, izabereš mount i nađeš image od battlefielda. ;)

to znam a de mi reci zasto kad hocu da napravim novi DVD nemoze.instaliram igricu i sve ali kad treba da udjem u nju posalje mi poruku ubacite instalacioni cd.

E.T. 29.06.2006. 21:07

Citiraj:

Autor dexi
to znam a de mi reci zasto kad hocu da napravim novi DVD nemoze.instaliram igricu i sve ali kad treba da udjem u nju posalje mi poruku ubacite instalacioni cd.

Mozda zato sto nemas orginal cd u driveu kad pokreces igru! Igra "nevidi" orginal dvd/cd i zastita te izbacuje van... Kako izbjeci tu zastitu? O tome necemo ovdje.Ok.

Crais 01.07.2006. 01:36

Taj image ti igra prepoznaje kao ilegalnu kopiju i zato te traži da ubaciš CD. Ništa od toga. To možeš jedino riješiti na ilegalne načine, ali onda nema svrhe...

Costa 01.07.2006. 10:31

Tvoj orginalni CD je zashtichen od kopiranja. Kratko i jasno. Legalnim putem ne mozhesh napraviti nishta osim pozhuriti svoj povratak kuchi.

dexi 02.07.2006. 09:18

Citiraj:

Autor Costa
Tvoj orginalni CD je zashtichen od kopiranja. Kratko i jasno. Legalnim putem ne mozhesh napraviti nishta osim pozhuriti svoj povratak kuchi.

ma moze se napraviti image i onda ga stavis u virtuelni dvd-rom (naravno napravljen s alkoholom) i onda ti funkcionise mozes da ga instaliras deinstaliras s patchevima i sve funkcionise kao da imas cd ali ja sam htio da narezem sad taj image na dvd i nece. e to mi nije jasno .

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:52.